Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

pinom

Потребители
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно pinom

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Zafira B
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. gen4os Стига бе брат ти всички Проблеми ги лекуваш с това прословуто забиване на тея релета и голямо откачане на тая Клема! Пиша това защото вече 3-ти колега лекуваш с тези Опити!
 2. Лампите в купето не изгасват

  Здравейте !! При мен Проблема е подобен .Но само че при мен Плафоните светят Постоянно :( в средата и от часста от към багажника съм решил проблема като съм ги изключил ръчно с натискане на копчето...Обаче плафона при шофиора свети постоянно каквото и да направя(свалих пластмасата и махнах крушка)Голям Проблем сега вечерно време нищо не се вижда.Моля помагаите :( Забелязах че като отворя багажника на таблото не ми светва че има отворена врата(може би от там идва проблема...) Това със забиването на някакви бкове не ми се вярва , а това със откачането на клемата поне 10 пъти го направих + една нощ е стояла без Акумолатор! Ако на няко му се е случвало да каже как се е оправил!
 3. Какво е имало в задния десен калник?

  При мен там седи Модула за Парктроника и също има един пластмасов държач които си мисля че е за тази прословута помпа(компресор за гуми).Надявам се да съм бил полезен .
×