Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Wolverine7

Потребители
 • Мнения

  15
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Wolverine7

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Zafira b
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Последни посетители

94 профилни разглеждания
 1. Зафира В 1,9 /120кс.-трудно пали сутрин

  Да се вмъкна и аз и моята палеше трудно и някакъв странен шум се чуваще при самото запалване нов стартер и проблема е решен
 2. Нов собственик

  Здравейте.Знам че най-вероятно досаждам ама трябва пак да попитам.Въпросите са ми следните на колко оборота се включва турбото и усещам понякога само някакво придърпване на 1950 оборота от какво може да е и ако някой може да сподели какъв ви е разхода на колата (който е с тоя мотор де) благодаря предварително.
 3. Нов собственик

  възможно ли е да е от слаб акумулатор
 4. Нов собственик

  Здравейте отново колеги пристиган с поредния тъп въпрос.Значи ситуацията е такава сверявам си часовника и при всяко палене ми се размества часа от какво може да е?
 5. Нов собственик

  Здравейте колеги отново появявам се с пореден въпрос.във сд-то има диск четенето и свири но не иска да го вади какво мога да направя по въпроса?
 6. Нов собственик

  Ако може да ми препоръчате някой в Кърджали
 7. Нов собственик

  Май най-добре да ида при електричар че не виждам никакви кабели наоколо
 8. Нов собственик

  Колеги намерих го датчика като застана срещу колата в дясно под номера не излизат кабели от него как да проверя откачен ли е и дали е наред?
 9. Нов собственик

  Колеги намерих го датчика като застана срещу колата в дясно под номера не излизат кабели от него как да проверя откачен ли е и дали е наред?
 10. Нов собственик

  Къде по точно е колега
 11. Нов собственик

  Пробвах това със сетингс колега не става беше си настроено както казваш
 12. Нов собственик

  Нов съм колега как да кача снимка
 13. Нов собственик

  Здравейте отново.Днес колеги съм с въпроса зашо на дисплея където трябва да пише градусите ми пише F благодаря предварително/
 14. Нов собственик

  Благодаря колега получи ми се с борда. А относно лака да заминал е на места тя и като цяло колицата си има драскотинки. а относно това дето ми казвап за съединителя да и аз чух че си е цифра надявам се да е сменен поне така човека защото е на ход от холандия и уж го е сменил преди пътуването.и да попитам някой ако може да ми каже какви цифри са турбото помпата и въпросния съединител?
 15. Нов собственик

  Здравейте колеги.От скоро съм нов собственик на Зафира б 1.9 cdti 120 кончетс.Не съм много на ясно с тези коли затова ще попитам някой неща.Така да видим сега първо някой накратко ако може да ми каже важните неща за тази кола другото което исках да питам е как да вляза във подменюто на борда примерно за да проверя температурата на мотора в една друга тема на 4-та страница пише ама при мен не се получава нещо натискам setting задържам го пиука след малко ама не ми излизат други менюта и да попитам други колеги със такива мотори какъв разход им дават количките
×