Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

yan4ooooo

Потребители
 • Мнения

  204
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно yan4ooooo

 • Ранг
  ръждясъл

Previous Fields

 • Автомобил
  `07 Opel Astra H Z19DTH
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male

Последни посетители

402 профилни разглеждания
 1. Инсигниа - фейслифт

  Колеги, здравейте! След близо 8 години с Астра Н 1.9 150 коня, започнах да обмислям смяна на автомобила. Една от опциите ми е Инсигниа фейслифт - 2.0 дизел 163 или 170 коня, автомат. От изчетеното знам, че преди фейслифта 2.0 мотора е страшно проблемен. Интересува ме как стоят нещата, след обновяването на модела и дали конкретните посочени от мен модификации са добри и издръжливи във времето. Инрересува ме също така, как се представя автомата - като динамика и надеждност. Детските болести за модела, отстранени ли са? Ще се радвам и на всякаква допълнителна информация, която хора с опит споделят. Поздрави!
 2. BERU - оригиналните бяха такива
 3. Точно зад капачката на казанчето за течност на чистачките. Аз със същия проблем се боря отдавна - резиклирани дюзи, алтернатор, нови свещи и реле - и пак си го прави.
 4. Загуба на мощност/ влизане в авариен режим

  Супер, а можеш ли да препоръчаш майстор / сервиз, при който си правил тези процедури?
 5. Влизане в авариен режим след 140 км/ч

  Варианти много, иди на диагностика.
 6. Загуба на мощност/ влизане в авариен режим

  Колега, здравей! Направи ли вече манипулациите? Ако да, как е колата след тях?
 7. Ремонт на стартер Астра Н 1.9

  Ремонтирах моя Март месец, в големите студове палеше със 30 сек. въртене. Смениха четки и го изчистиха. За момента се оправи, ще видим зимата как ще бъде. Около 80 лв. излезе всичко.
 8. Astra H - вода в краката на шофьора

  Колега, благодаря безкрайно много. Ще продупча превантивно и на четирите врати, защото и там се случва да събира вода. П.П. зелената черта каква роля играе?
 9. Astra H - вода в краката на шофьора

  Ето снимка от преди малко, след подсушаване. Вижда се къде се събира вода, прелива и отива под педалите. Колега, dreamfool, от външната страна от края ли трябва да продупча?
 10. Здравейте, колеги! От доста време насам, при дъждовно време се събира малко вода на левия праг отпред при шофьора. Съвсем нищожно количество от нея се случваше да падне върху стелката. Принципно, се образува малка локвичка върху прага и уплътнението, като нерядко се случваше да има подобен проблем и на предна дясна врата. Сега, обаче след обилните неспирни дъждове тези дни положението стана по-лошо. Събира се сериозна локва вода на прага и уплътнението, като дори тази сутрин имаше 1 см. вода под педала на газта, като най- ниска точка. Колата е 5 врати, хечбек. Уплътнението изглежда здраво, нямам капачки на лайстните на тавана ако е от значение. Моля, ако някой от вас се е сблъсквал с подобрен проблем, да сподели мнение или да даде съвет. П.С.: мой съсед с такава астра комби 2011та година класик служебка, има същия проблем от самото начало.
 11. Загуба на мощност/ влизане в авариен режим

  Колега, здравей! Направи ли вече манипулациите? Ако да, как е колата след тях?
 12. премахнати вихрови клапи

  Попитах в няколко теми и няколко колеги да ме насочът към сервиз или човек, който наистина е запознат и знае как да ги премахне качествено, но така и не получих отговор. Става дума за София.
 13. премахнати вихрови клапи

  Благодаря за изчерпателния отговор, колега. Излиза, че при мен са останали в отворено положение, което предполагам е по-малкото зло. Ще се опитам да натисна рейката, докато някой форсира мотора, да видим ще се раздвижи ли. Грешки не светят, което означава, че може някога назад във времето да е било изключено и софтуерно.
 14. премахнати вихрови клапи

  В моя случай, рейката която управлява тези клапи е налице, като си е прикачена към ябълките на самите клапи. Интересното е, че отдолу има мръсотия от пепел, по която не личи да е имало движение на самата рейка. Рейката е разположена наляво /при вдигнат капак с поглед към мотора/, това отворено или затворено положение е? Няма грешки относно вихровите клапи. Правил съм тестове на празен ход с подаване на газ, нищо не помръдва. В близките дни ще се чисти всмукателен колектор, затова искам да попитам за съвети относно евентуално премахване или друго действие, за да започнат да работят, ако в момента не го правят.
 15. премахнати вихрови клапи

  Колега, Whitesnake, би ли споделил къде и при какви условия / цени и време / ти отстраниха вихровите клапи?
×