Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Combo CDTI

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Combo CDTI

 • Рожден ден 14.10.1987

Previous Fields

 • Автомобил
  Z13DI
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 1. Проблем с Блаупункт ЦД30

  Проблема е решен! Огромно благодаря на колегата ПОМАГАЩ !!! :knee: :knee: :knee: Колеги, не си вкарвайте такъв таралеж в гащите ! :dummy:
 2. Проблем с Блаупункт ЦД30

  Aз кода го имам,трябва ми само човек,който е наясно с тая техника,щото ЦД-то си ме кефи яко и не искам да слагам няква друга музика
 3. Проблем с Блаупункт ЦД30

  Изписва ми Display Safe, на Корсата,на която е бил,са го сваляли и слагали многократно и не е имало ядове. Но човека който го разкодира,ми обясни,че шасито на автомобила си познавало касетофона и ако се сложи на друга кола,трябва нещо софтеърно да се бутне,ама аз карам Опел от 1 седмица :( Иначе начина за въвеждане на кода за Блаупукнт,който открих е при подаден контакт и изключено радио,да се задържи бутона АS и след това бутона за пускане,докато изпищи и се покаже ----,но при това ЦД не се получава по този начин. Та идеята ми е,ако има някой,който има устройство за диагностика и е на ясно с функциите му,да ми помогне,пък за другото ще се разберем!
 4. Проблем с Блаупункт ЦД30

  Здравейте колеги.Съжалявам,че първото ми мнение е свъзано с проблем,но силно се надявам да имате някакво решение на въпроса. Дадоха ми служебна кола Опел Комбо 2005та,но нямаше никаква музика и реших да си взема нещо и ми изпадна един Блаупункт ЦД30 от Корса Ц. Проблема е следния,като го включа ТИД-а светва и показва радиостанцията,но няма звук и след около 15 секунди ми изписва DISPLAY SAFE,като го загазя и изчакам 5 минути (горе-долу) и филма се повтаря. Имам и кода, но не знам дали въпроса опира до код,а и не мога да вляза в менюто за въвеждане,като задържа AS и бутона за включване. Принципно ми е доста спешно,понеже се уговорих с човека от когото го взех,ако не го подкарам до Събота да му го върна. Очаквам предложения! Поздрави !
×