Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sashom

Потребители
 • Мнения

  25
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

sashom last won the day on Декември 2 2018

sashom had the most liked content!

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно sashom

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra H Z17DTR Estate
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Привет, от известно време забелязах, че педалът ми на зазта реагира след 2/3 сантиметра празен ход. Много е дразнещо и объркващо. Решението с нашите електронни педали е много лесно и просто. Предалът се сваля. На букса е + три 10мм гайки. Самият педал основно се състои от капаче в което е закрепена платката за управление и основна част в която е механизмът с пружината. Реглажът се изразява в това да се нагласи капачето спрямо основната част на педала като ходът наляво или надясно е няколко милиметра. Затягат се всички винтове и това е. В момента от няколко сантиметра празен ход педалът ми реагира само при докосване.
 2. Вибрация във волана след 120

  Много интересно, при мен също го има и е много подобно на описаното. Струва ми се, че някъде около 1800 2000 оборота е по-силно а след 140км нагоре изчезва. Имам съмнения в тампоните на двигателя. Ще ходя скоро по друга нужда в gauto и ще споделя дали е било тампони.
 3. Привет, моля препоръчайте безжичен четец който успешно да прочита грешки. Астра Х е колата. Взех си от тези най обикновенните но не ми чете грешките. Успешно трие, имам живи данни, чете вин и други но казва, че няма грешки а то за съжаление има. Оп-кома ми ги вижда но не ми е удобен заради компа. Поздрави.
 4. Привет, Счупи ми се щипката която държи подлакътника затворен. Някой да знае да се намират някъде резервни?
 5. Чудесна тема, взех си лостче от amazon uk Излезе ми около 74лв. Активация с първото клипче в youtube.Има три места на които се пипа Всичко работи. Много съм доволен
 6. Придърпване при отнемане на газта 1.8

  Здрасти, можеш ли да дадеш номер на тази бобина или някаква снимка да се ориентирам. Почистването на потенциометъра сам ли го прави - сложно ли е, както и бобината де ? Имам някакъв подобен проблем и ми се ще сам да си сменя лесно сменящите се части ...
 7. Екстри активирани чрез op-com

  <- заключването. Тези чекове за антифриз и течност за чистачки мисля да ги изключа. Всеки път се пускат и не се махат ак оне се натисне ОК. На мен ми е досадно.
 8. Екстри активирани чрез op-com

  Здрасти, Тъкмо пуснах и двата чека за coolant-a и за крушките. (мерси) Да, скритото меню го знам и много се чудех дали няма как да му кажем да показва винаги температурата, без да се задържа настройки бутона ...
 9. Екстри активирани чрез op-com

  Здрасти, 7 и 8 можеш ли да ме насочиш кои опции са?
 10. Придърпване при отнемане на газта 1.8

  Привет, само при отнеманена газ-та ли се получава ? При мен има подобно придърпване но се получава и при превключванена 2-ра и 3-та и то не винаги а само ако подавам плавно газ. Ако подам по-сериозно не го усещам. Съединител не съм сменял но не изглежда за смяна засега. Струва ми се, че при мен може да е именно от педала на газта понеже 2, 3 пъти ми се стори, че сеслучва нещо подобно в движение при поддържане на постоянна скорост...
 11. Astra 1.7 CDTi - P0234B - Датчик, турбо?

  Привет, аз имах съшата грешка. Много е неприятна защото е много обща. могат да са много неща... При мен се оправи с диагностика в София Ауто + смяна на регулатор на горивната помпа. (~350лв. + 50лв. за кодиране) То проблема си беше много явен при мен. Колата на място постоянно променяше оборотите. След смяната и с доста натискане досега не се се случвало отново.
 12. Брех, прочетох няколко пъти темата и се чудя защо не се получава с изключването при мен. Бях сетнал DLR-a на опция 1 за предните и задните а се оказа, че така не могат да се изключват. Опция 5 май е правилния избор. Така при бързо включване и изключване от ключа на таблото могат да се изключат временно. Беще ми полезно, благодаря и аз.
 13. Привет, Нека съберем на едно място благинки които сме си активирали по астричките да е по - лесно за всички Това което намерих и направих до тук е : 1. Дневни светлини (DLR). Автоматично се включват късите светлини отпред при запалване на двигателя. Включих си да светят и стоповете да не ги забравям вечер. (Активирани на опция 5, така могат да се изключват временно) 2. Автоматично заключване на вратите при вдижение. 3. Централно заключване с deadlock. Би трябвало при две натискания на заключващия бутон да не може да се отвори и от вътре. При мен въпреки, че е активирано не се получава. Моля споделете какви други благинки може да се активират от оп-ком.
×