Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

diandak

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно diandak

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Meriva 1.4
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male

Последни посетители

72 профилни разглеждания
 1. Избор на амортисьори

  Понеже искам да сменя предните и задни амортисьори ще ми е полезно да прочета мнения конкретно за Мерива. Вози сравнително твърдо, може би ми се иска да е по-меко... Газови или маслени, и читава марка евентуално... И другото което ми се иска - да вдигна предницата с втулки, дали е удачно... Благодаря!
 2. Много слабо ускорение

  И при мен оборотите са такива, със същият двигател съм. И аз в началото се чудих защо мъчно ускорява и си мислех за някакъв проблем. Колата за 1.4 е тежичка и си е тромава... Явно е така
 3. Виене при пуснат климатик

  Здравейте Колата я имам от скоро - бензин 1.4. При пуснат климатик и натискане на газта се чува нещо средно между свирене и виене. При отнемане на газта също се чува как отшумява. В никакъв случай не е силно това виене, но все пак се чува. При един познат с Мерива - и при неговата кола е така, но не обръща внимание и си кара така. Аз предполагам, че имам проблем с ремък, лагер или нещо подобно с климатика, и ще го оправя. Въпросът ми е - при тези Мериви при пускане на климатика чуват ли се подобни шумове, дори и да се чуват слабо... Благодаря!
 4. Привет. Къде се намира буксата с пиновете, за която се закача кабела за диагностика? Колата е Мерива 1.4. Може би въпросът ми е елементарен, но търся и не намирам тази букса...
 5. Прекалено твърдо вози?

  Здравейте. От 10 дни имам Мерива 2006г. Когато я тествах преди да я взема я карах по гладък път и всичко беше ОК. Карайки я сега се учудвам защо вози толкова твърдо... Всяка малка неравност, всяка черта и разлика в асфалта се усеща, за дупки пък още повече... Аз знам, че е относително това кой колко определя возията твърда..., но все пак така ли са тези коли или да мисля дали има нещо при моята в окачването? Благодаря!
×