Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

gena_bs

Потребители
 • Мнения

  232
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  4

gena_bs last won the day on Октомври 27 2020

gena_bs had the most liked content!

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно gena_bs

 • Ранг
  ръждясъл

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F Caravan X16SZR
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • От
  Бургас

Последни посетители

600 профилни разглеждания
 1. Пропуснал съм да напиша цената Цена за 4бр.: 250лв. Къде се намира бутонът UP? При мен го няма на указаното място.
 2. Здравейте, Помагам на роднина, гумите са в София. Марка - Bridgestone Модел - Blizzak LM01Z - Зимни Размер - 205/60/R16 92Н DOT2015 Грайфер - 7mm Без забележки Карани са в града - 4 сезона. Съхранение - в хотел за гуми. Лично предаване! Контакти - на лични. https://www.olx.bg/ad/4br-205-60-r16-br ... 8pPRc.html
 3. Подмяна на спирачна течност

  DOT4 (виж за всеки случай в книжката или на капачката на резервоарчето какво пише!). ATE SL или SL6 - 1л ти трябва за замяна и обезвъздушаване на цялата система. Успех!
 4. Диагностика

  Това с горимата смес е нож с две остриета. Повреждат се и здрави гумени и пластмасови елементи. Многослойните тръби започват направо да се разпрашават. Според написаното от теб би трябвало някое уплътнение да се е втвърдило или разкъсало. Малките вакуумни тръбички, ако ги има при теб, също се цепят. Особено в краищата им конекторите. Направо стават като камък и цепнатините се забелязват след раздвижване и внимателен оглед. Същото важи и за големите въздуховоди и тръби. Сваляй ги внимателно и една по една и ги огледай. За почистването - обикновено следва купуване на нов MAF, така, че не те съветвам да го сваляш. Относно адаптацията не мога да помогна с инфо. Виж тук дали нещо няма да ти помогне. особено английските и полските клипове: https://www.google.com/search?client=opera&hs=hrN&ei=bi1lXoCyNePagwea4biYCQ&q=zafira+z18xe+p0170&oq=Zafira+z18xe&gs_l=psy-ab.1.3.0i30l4j0i5i30l6.22091.23966..28518...0.2..0.161.994.0j7......0....1..gws-wiz.......0i71j0i7i30j0i8i13i30.nclhwKVhbEw
 5. Диагностика

  Бедна смес - търси откъде смуче въздух след MAF sensor. Възможно е и недостатъчно количество гориво да се впръсква. И в двата случая резултатът е небалансирана горивовъздушна смес. С тези диагностични адаптери и софтуери е трудно да се направи точна дигностиката. Особено, ако не се знаят фабричните стойности на показанията на датчиците. Иска се и осцилоскоп, измерване на показанията на ламбдите и т.н.
 6. Диагностика

  Трябва да е на дроселовата клапа. Моят е отстрани на оста й. Огледай там, че не знам къде точно е на твоя двг. Като сменихте ламбдите, грешката/ -те изтрихте ли ги? Появиха ли се отново те или някакви други?
 7. Диагностика

  Колеги, Този мотор нали има датчик за положението на дроселовата клапа? Него измерили ли сте го дали не ви дава грешни данни? Изключете му конектора и вижте как ще се държи колата без него. Естествено, ще запише грешка. Към автора на темата - грешката явно показва къде е проблема - първата lambda. И мини на английски на софта, защото така и Господ не може да разбере англиийско-българското описание на грешката. После - с Google translate или целия израз или дума по-дума.
 8. Смени сервиза за начало. Вероятно само спирачки и обслужване правят, като повечето. Поне да си признават, че не могат друго.
 9. Декодерът е продаден. Остана само телевизора: 21" Panasonic TC-21S1RCP + SCART кабел 1.5м - 35лв.
 10. Декодер Strong SRT 8115 - 30лв. 21" телевизор Panasonic TC-21S1RCP - 35лв. Комплект декодер + телевизор + SCART кабел 1.5м - 55лв.
 11. Аномалия с хидравликата

  Помпата на хидравликата. TRW от първите години прави проблем и е електрическа. Зависи и от напрежението в бордовата система. Това по спомени. Не знам вече дали има ремонтен комплект и колко ще струва.
×