Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

gena_bs

Потребители
 • Мнения

  227
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

gena_bs last won the day on Януари 20 2019

gena_bs had the most liked content!

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно gena_bs

 • Ранг
  ръждясъл

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F Caravan X16SZR
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • От
  Бургас
 1. Смени сервиза за начало. Вероятно само спирачки и обслужване правят, като повечето. Поне да си признават, че не могат друго.
 2. Декодерът е продаден. Остана само телевизора: 21" Panasonic TC-21S1RCP + SCART кабел 1.5м - 35лв.
 3. Декодер Strong SRT 8115 - 30лв. 21" телевизор Panasonic TC-21S1RCP - 35лв. Комплект декодер + телевизор + SCART кабел 1.5м - 55лв.
 4. Аномалия с хидравликата

  Помпата на хидравликата. TRW от първите години прави проблем и е електрическа. Зависи и от напрежението в бордовата система. Това по спомени. Не знам вече дали има ремонтен комплект и колко ще струва.
 5. Добавям и работещ 21" телевизор Panasonic TC-21S1RCP пълен комплект (оригинални дистанционно, упътване, схема) - единична цена 35лв. Поради обема и теглото няма да го изпращам по куриер. Комплект декодер + телевизор + SCART кабел 1.5м - 60лв.
 6. 1. Устройство - модел и наименование: - Strong SRT 8115, без RF демодулатор 2. Допълнителна информация: Оригинална опаковка, инструкция и окомплектовка. 3. Състояние и гаранция Напълно изправен, с последния официален firmware. Гаранция - не. 4. Цена, възможност за бартер? - Strong SRT 8115 - 35лв. Бартери - не. 5. Местонахождение - от кой град сте? Изпращате ли по куриер? Бургас, лично предаване или по Еконт за сметка на купувача. 6. Контакти : ЛС във форума 7. Снимки: http://genabs.snimka.bg/other/dvb-t-receivers.957623.38885160 http://genabs.snimka.bg/other/dvb-t-receivers.957623.38885161 http://genabs.snimka.bg/other/dvb-t-receivers.957623.38885162 Добавям и работещ 21" телевизор Panasonic TC-21S1RCP пълен комплект (оригинални дистанционно, упътване, схема) - единична цена 35лв. Поради обема и теглото няма да го изпращам по куриер. Комплект декодер + телевизор + SCART кабел 1.5м - 60лв.
 7. Помпата на хидравликата на волана и изправителния блок на динамото проверете. Стандартни болежки на Astra / Zafira. И си попълнете профила, за да не хвърляме боб каква модификация, двигател, година на производство е колата и откъде сте "родом" с нея?
 8. Проблем с Астра Ф 1.4 C14SE

  Контра въпрос - ламбда сондата правилната ли е за този двигател? Или е сложена такава, каквато майстора е намерил? Същото се отнася и за свещите - за твоя двигател и за газ. На газ ламбдата не работи. Има универсални сонди за различни марки автомобили, които се доставят без букса на края на кабела. Реже се конектора с малко проводник от оригиналната и се запоява на новата. Дължината на кабела трябва да влияе минимално на показанията на ламбдата. В интернет каталозите и магазините се посочва точната дължина на оригиналната за твоя автомобил. Можеш да провериш по автомобил и код на двг.
 9. проблем със Зафирата

  Ако наистина всичко е било ОК преди "майстора", логично е да започнеш с него. Ти беше ли през цялото време до колата? Просто съществува голяма вероятност "случайно" да е сменил и други неща с неизправни от такси, напримяр. Така изведнъж да се повредят дюзите... Или да е оплескал нещо друго при смяната на ангренажа и не си признава. За съжаление не мога да те насоча към специалист по газовите уредби. Успех!
×