Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

yonkok

Потребители
 • Мнения

  36
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно yonkok

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Meriva
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Последни посетители

212 профилни разглеждания
 1. Проблем с рейката

  ами да, и аз така мисля -тези за по 160 със сигурност не са по-добри от рециклираните
 2. Проблем с рейката

  Толкова ми обявиха миналата година в реномиран специализиран сервиз за рейки. Но съм чувал мнение, че ремоентираните рейки с ел-усилватетел изкварват по 7-8 месеца и пак се разтропват.
 3. Проблем с рейката

  А свалянето на рейката трудно ли е? Че като гледам цените - сваляне/качване:150 лв. (София). Рециклирането е някъде 150+лв.
 4. Размер на резервна гума -патерица?

  Благодаря, колеги. Купих си за 35 лв. същата гума като на колегата dsuzunov. Пасва идеално, с 4 болта е. Ама не ми изглежда да е същата височина, оригиналната ми е 185/60R15, но предполагам е оптична измама?
 5. Колеги, решил съм да си взема, за всеки случай, резервна гума (патерица). Чудя се от къде и какъв следва да е размера и въобще какво да гледам при избора.
 6. Катализатор?

  Здравейте, взе нещо често да ми светва чека за катализатора, а вчера и комплект с грешки в запалването на всичките цилиндри (на газ). Та се чудя какво може да е решението - чистене, махане (не ми се ще)? Някакви идеи?
 7. Здравейте, чудя се за едно виене, което се чува като подам газ, без значение от предавката. Давам газ и в началото вие, а после изчезва. В каква посока на гледам?
 8. Парктроник

  Супер, честито! А как работи, има ли някакви смущения?
 9. Колеги, моля за малко акъл. Онзи ден ми прегря колата, и радиатора си замина. Според майстора е от вентилатора, който понякога не включва. Поръчах един, но се оказа, че не става, въпреки че във всички сайтове пише, че става. Липсва цокъл за някакъв датчик. Вариант ли е вентилатор втора употреба и имате ли идея от къде? Радиатора също ще се сменя и в този случай поръчания не стана!
 10. Разбита елекрическа рейка

  Ако си в София - Жизет http://www.jizet.eu/partners.html И да, рейката е механична с електроусилвател.
 11. Ами не бие и не забелязвам тресене по време на движение, карам с макс 130 км/ч. И щрака и в двата завоя - ляв и десен.
 12. Смяна крушка на километраж

  Сори за спама, ама мисля че имаше в Youtube показано. Не беше сложно, ще потърся клипа.
 13. Имам една дълга сага свързана със завиване пълен ляв/десен и чуващо се щракане (пукане). По мнение на майстора първоначално бяха външни карета. Сложихме хубави, пак същата работа. Върнах я, рекламация на новото каре, смениха го и то пак щрака. Според майстора само едното щрака и вероятно е от крива полуоска, защото имало луфт. А аз ясно чувам и при пълен десен пак да щрака по един и също начин и от другата страна. На едни от старите си гуми видях неравномерно износване. Как мислите, само крива полуоска ли е възможния проблем?
×