Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bahko1979

Потребители
 • Мнения

  19
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bahko1979

 • Ранг
  бъдещ фен
 • Рожден ден 14.11.1979

Previous Fields

 • Автомобил
  Zafira A 1.8 92kw
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Табор,Чехия
 1. Ниво на масло

  Имам 1.8 92кв и много често на БК изписва Check oil level.Маслото е една чертичка под максимума но това си се показва когато му скимне.Някой друг има ли такъв проблем?Дали датчика който следи за нивото на маслото е заминал или нещо друго?Търсих на нета датчик но за моят модел нищо не намирам.
 2. Плафон

  Нямам представа.За сега се отказах да правя нещо и без това кой знае колко не ми трябва лампа няма да вдявам благодаря все пак за идеите.
 3. Плафон

  Да разбрах че от ключа на габаритите се пускат но пак не е същото защото свет всички лампи в колата а не само тая която искам
 4. Плафон

  За 6 години смених 6 коли но това ми е първата кола която няма калпазанче на плафона....Както и да е ще си купя ключе,ще пробия тавана и така.
 5. Плафон

  Здравейте.Не знам дали само на мойта Зафира или и другите са така малоумно направени но предният плафон на тавана няма ключе и не може да се включи да свети.Свети единственно при отвирени врати а когато се затворят вратите изгасва но на мен ми трябва да мога да си го включвам сам.Някой случайно да си е монтирал допалнително ключе или някакво друго решение?
 6. Бензин или дизел?

  Здравей!Значи на първо място при избор на кола Бензин или Дизел трябва да знаеш как ще я използваш колата.На какви разтояния ще пътуваш и къде.Например ако си като мен който патува само из градът и някакви къси разтояния с годишем пробег 7-10000км абсолютно ИЗЛИШНО е да си купуваш дизел...Всичко което евентуално ще спестиш като гориво после ще дадеш в сервиза че и още толкова.Дизел се купува ако имаш годишно над 20000км пробег и пътуваш по-дълги маршрути.Бензина си е безпроблемен и макар и с по-голям разход може да ти спести много пари и главоболия.Казвам ти от личен опит....
 7. Проблем в сензор в седалката

  Столче няма да слагам ерген съм а мисля че еърбега сега ще си работи нормално.
 8. Проблем в сензор в седалката

  Taka значи получух въпросната кутийка с 3 кабела червен бял и кафяв (същите които излизат от сензора в седалката).Изключих трите кабела кото идват от седалката от буксата и на тяхно място сложих по същият начин кабелите от кутийката и грешката изчезна.Трябваше да я изтрия и с диагностика но сега вече не свети.Така че проблема е решен.
 9. масло двигател

  И аз мисля че няма проблем.На мойта и сложих също 10в40 Кастрол Магнатик.
 10. Проблем в сензор в седалката

  Аз нямаше да разглабям седалката просто щях да го дам в сервиза да ми го сменят.От долу под седалата има 3 букси и това е.Сега ще изчакам да видя какво ще стане с тази джаджа а в краен случай ще го изключвам софтуерно.
 11. Проблем в сензор в седалката

  Да тук на техническия те закачват на диагностика и ако имаш грешка не те пускат.Днес ми писа човека с кутийката която симулира датчика че ми е намерил за опел и около вторник ще ми я прати.После ще пиша дали има ефект.
 12. Проблем в сензор в седалката

  Ами аз не ми трябва тази функция но освен за децка седалка още този датчик гледа дали изобщо някой седи на седалката и по този начин активира/деактивира аирбега.Но както казваш ще трябва да звънна пак на оторезиран сервиз и да попитам дали ще могат да ми изклщчат тази функция или изобщо целия аирбег за да спре да ми свети червената лампичка защото няма да мина техмически преглед.
 13. Проблем в сензор в седалката

  Да навеждал сам се много пъти има май 2 букси и 4 кабела.Имам такъв датчик нямам нагряващи седалки.Буксите ги вадих и ги пръсках със спрей ама нейсе.Трябва датчик.
 14. Проблем в сензор в седалката

  Да навеждал сам се много пъти има май 2 букси и 4 кабела.Имам такъв датчик нямам нагряващи седалки.Буксите ги вадих и ги пръсках със спрей ама нейсе.Трябва датчик.
 15. Проблем в сензор в седалката

  Благодаря за информацията аз това го научих но какво трябва да направя за да изчистя грешката ме интересува?От къде да купя такъв датчик?В Чехия звънях на няколко дилъра Опел да питам за този датчик но ми казаха че вече не се произвежда и не може да се поръча...По моргите звънях също нямат.
×