Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

hotblooded

Потребители
 • Мнения

  15
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно hotblooded

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Insignia ST 2.0 cdti auto
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Съвет за автомобил

  Сигурен ли сте в пробега и че колата е била обслужвана както трябва до момента? Ако ли не - оставете си резерв от 2-3 хиляди лв за да смените агренаж, водна и маслена помпа, и да посрещнете възможни изненади. И нека това не ви отказва от Инсигния, валидно е за всяка кола от този клас.
 2. Няколко въпросчета на нов собственник

  Това че лампите за грешки в еърбег и двигател светват при контакт и гаснат при запалване може и да е в следствие на това че джамбазина който ти е продал колата, ги е свързал към лампата за маслото. Виж дали някоя от тези лампи гасне едновременно с лампата за маслото, или изключи кабела на датчика за маслото - да видиш дали ще останат да светят заедно....
 3. Бензин или дизел?

  Веригата не е вечна, колега. Сменя се по рядко, но при 10+ годишна кола втора ръка - е препоръчително да се смени веригата и цялата и карантия. Иначе Зафирката изглежда супер...
 4. Бензин или дизел?

  Зависи от къде ще купуваш колата, колега... Ако ще е нова, или върната от лизинг 4-5 годишна кола закупена от официален дилър - може да си вземеш дизел, ако ходиш до чужбина да си я купиш сам от частно лице - също може да се довериш на дизел. В противен случай - рискуваш твърде много.
 5. Резервна гума за Insignia

  Здравейте, Insignia-та която купих няма резервна гума, няма и крик, няма и ключ за гумите. Има ли оригинални "патерици", или да купувам една джанта от морга и да и слагам някаква всесезонна гума? Какъв крик ползвате, има ли оригинални крикове за Insignia, и има ли обособено място за тях в багажника? Какъв е размера на болтовете/гайките на Insignia? На кола с двигател A20DTH - може ли да се сложи 16" джанта (казаха ми че 16ки ставали само на 1.6 и 1.8 бензин - на всички останали спирачните дискове не позволявали?
×