Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

rento

Потребители
 • Мнения

  43
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно rento

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 2.02.1986

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra F C18XEL
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 1. Проблем с мигачи

  Колега днес се убедих, че проблема ми е в копчето,защото ту имам мигачи, ту нямам, и в един момент даже почна при натиснати аварийни да включва и дълги.
 2. Проблем с мигачи

  Здравейте карам Астра 1.8 16 v ( C18XEL ), но имам следния проблем Не ми работят мигачите, но ми работят аварийните.На мигачите на таблото постоянно свети, но не премигва и нямам мигачи.Когато махна релето и аварийните спират да премигват и само свети постоянно на таблото, без да премигва. Питането ми е.......Възможно ли е да е от релето, хем да имам аварийни, но да нямам мигачи. Малко пред история......дълго не я бях карал, и като я запалих нямах аварийни и мигачи,след това аварийните ми се върнаха, но мигачите не.Закарах колата на ремонт за смяна на амортисьори, и по пътя ми се върнаха мигачите, тъкмо стигнах до сервиза и се изгубиха и от тогава ги няма никакви.....
 3. Амортесьори Астра Ф

  Цитирам друга фирма................... Здравейте!. амортисьори на MONROE предни 98.00 лв, Bilstein 85.00 лв. задни MONROE 80.00 Bilstein 66.00 лв
 4. Амортесьори Астра Ф

  Цитирам писмото на фирмата... Амортисъор преден маслен SACHS - 82.51лв. По ном.на рама - немски НОВ - 1 бр. Амортисъор заден SACHS -59,01лв. По ном.на рама - немски НОВ - 1 бр.
 5. Амортесьори Астра Ф

  Предлагат ми SACHS за отпред и за отзад на цени съответно 82 лв за предни и 60 за задни. Как е като цена?
 6. Амортесьори Астра Ф

  Здравейте Препоръчайте ми амортисьори като марки за Астра Ф 18.16 V (C18XEL) -хечбек за предни и задни. Предлагат ми Краф какво ви е мнението? Нормално ли е за София да ми искат 170 лв. за смяна на 4-те амортисьора?
 7. Астра 1.8 16 V - ремонт !

  Здравейте вече живея в София и имам Астра 1.8 16 V (116 к.) (C18XEL) и ми предстой ремонт по нея. Препоръчайте ми сервиз В София...трябва да сменям 4 амортисьора и двата тампона на предните. В този сервиз искам да могат да ми измерят компресията...... Като цяло търся и лети джанти с Летни гуми.
 8. Консултация за амортисьори

  Хечбек е моята Астра
 9. Здравейте карам Астра 1.8 16 v (116 коня) и ми се налага да сменям преди и задни амортисьори,питанката ми е. Газови или маслени е по добре да сложа? MAGNETI MARELLI?FLENNOR ? какво ви е мнението за тези марки. Пояснявам нещо не търся някакви скъпи амортисьори Благодаря предварително.
 10. Здравейте един приятел ми предлага следната сделка. Блъсна си колата Роувър от долу.Газовия му инжекцион е BRC заводски продава ми го за 200 лева. Питанката ми е: За колко време се сваля газовия инжекцион от средно добър майстор. Един ми казва 2 часа друг ми казва 6-7 часа? Колко пари е нормално да ми искат за свалянето? Пояснявам:Сваляне на целият комплект,тъй като след това по късно ще се монтира на Астра.
 11. c18xel мнение?

  Здравейте имам Астричка 1.8 16 v екотек (C18XEL)(115 коня + 1 магаре=116) хечбек. Какво ви е мнението за този двигател, и колко е нормално да гори градско Плевен. Карам я до 3000 хил оборота.
 12. Здравейте имам Астра 1.8 16v екотек. Как седи въпроса със слагането на газ обикновенна или газов инжекцион. И ако сложа обикновенна каква е разликата с инжекционна. http://www.prikachi.com/images/442/3086442Q.jpg
 13. Масло пак проблеми

  Колеги направихме ремонт на главата(гарнитура) на Ибиза от тогава минаха 500 км. ,но маслото пак дава такъв по светъл цвят като боза ама една идея по тъмно.Казаха ми че маслото било минерално 15 w 40 и, че такива масла съдържали вода и евентуално на това се дължи този цвят. п.с колата се кара малко и то на къси разстояния. Това е маслото http://www.prikachi.com/images/710/3078710g.jpg
 14. Здравейте ето за какво става дума като Проблем. 1 отключвам колата, стигам до някъде и след това, като изгася колата вратата ми не може да се отвори (реално показва, че вратата е отключена). 2 Излизам от колата и аварийните се включват и клаксона почва да свири. Открит проблем...в заводската аларма..... Колата има заводска аларма, но датчикът е бил на огледалото в колата, а то е сменено. Питането ми е.Има светещ датчик на лява-предна врата, но той свети само когато заключа колата с ключа.(дали това не е датчика за, който казвам, че е бил на огледалото) Колата има допълнително слагана аларма (централно,аларма и имобилайзер) Има ли възможност да се изкара нов датчик на заводската аларма?
×