Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

tenchev

Потребители
 • Мнения

  15
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно tenchev

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra H Z17DTH
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male

Последни посетители

157 профилни разглеждания
 1. Аз съм с комби оригиналния триъгълник е GM 93199658
 2. Аз имам същия проблем смених клапана на турбото но си остана проблема с влизането в сервизен режим, онзи ден след проверка с педалите излезна грешка ECN 023456 мисля си да сменя и така наречения МАП сензор.
 3. Загуба на мощност/ влизане в авариен режим

  ако някой е чистил геометрия на турбина моля да сподели и да ме насочи къде да отида?
 4. Загуба на мощност/ влизане в авариен режим

  Мисля че като се отвори и почисти трябва и да се калибрира на стенд особено като разглобяваш геометрията.
 5. Загуба на мощност/ влизане в авариен режим

  Аз също имам проблем със загува на мощност а и в ниските обороти е мудна почистих мап сензора и смених клапанчето за турбото тъй като имах грешка p0234 но пак продължава да ми се появява количката с клюето между 100 и 120км/ч почвам да си мисля за зацапана геометрия на турбото и попаднах на това: http://carbon-cleaner.com какво мислите някой правил ли го е ?
 6. Избор на Опел

  не се вижда добре изглежда че няма сензор за дъжд и определено не е с климатроник, дори и за блутута се съмнявам
 7. И аз съм със същия дисплей снатисни Settings и ще видиш опциите смяна на език и така нататък дори и да коригираш контраста на дисплея и там е опцията за смяна на режима има три опции дневен, нощен или автоматичен режим, при мен дори и през деня пак се сменя режима на нощен като включа фаровете като ги изключа се обръща на дневен режим.
 8. Грешки

  развитие относно P1895-54 Limp home - Limited Performance след прочитане на тази грешка излезна P0234-5b което е общо взто проблем с вакумите и затова неразтоварва турбото и го пренадува и затова влиза в сервизен режим, главните заподозвяни са мап сензор клапан регулатор на турбото.
 9. Имам ли ESP ?

  Зравйейте и за много години Интерисува ме как точно да проверя с opcom дали имам ESP система, колата е астра Х z17dth нямам спорт бутон и при даване на контакт не ми светва индикация, ако може някои който знае да каже стъпка по стъпка как се програмира. Благодаря.
 10. Грешки

  Какво мислите за тези грешки? P1895-54 Limp home - Limited Performance P1616-00 CIM (Steering Column Module) Wrong Environment Identifier
 11. Почистване на ЕГР клапан

  При почистване на ЕГР клапана трябжа ли да източвам антифриза защото гледам че от раширителния съд има малко мъркучле, става въпрос за астра Х комби с двигател Z17DTH?
 12. Колега аз имам подобен проблем имам едно леко едва доловимо виене като спра и поработи постепенно отихва и изчезва докато пак не се подаде гас преди 2000 км. я обслужих в опел ремаци, ролки филтри водна помпа от скоро го забелязвам това виене все още свиквам с колата и ми е първи дизел. Кайи ти как реши този виеш шум?
 13. Почистване на ЕГР клапан

  В Опел предлагат ли тази услуга (почистване на егр клапан) или го заменят с нов?
 14. Проверка на екстри по номер на рама?

  Много Благодаря.
 15. Проверка на екстри по номер на рама?

  След проверката по вин номера излиза че моя двигател е 110к.с. а е 101к.с. поне така е по талон 74 киловата, и затова си мисля , че или не е вярна информацията или джамбазите от автокъщата са правили нещо как по друг начин мога да установя колко к.с. е действителност?
×