Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

misho.d

Потребители
 • Мнения

  22
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно misho.d

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Zafira 1,6i
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  гр.Балчик
 1. Прекъсва на бензин и по слабо на газ.

  При мен този проблем се оказа от износени гумички на клапаните на инжекторите на газовото, дори след като премина на бензин прекъсване и придърпването продължава, ходих при много майстори всеки казва различно (дебитомер, ламб сонд. бобина, свещи, комп. маркуча за бензина пукнат и др. дори един иска 2000лв и да почвал ремонт на двигателя, накрая за 20лв си я оправих. и при теб ще бъде същия лабиринт.
 2. Гасне по време на движение

  Аз смених мястото на компа и сега нямам проблеми.
 3. повдигане на Zafira A

  2см. нищо не е, не се заблуждавай че се е вдигнала та чак се вижда и от далеч
 4. Зафира А 1.8 116

  Какъв се оказа проблема в крайна сметка?
 5. Зафира А 1.8 116

  Какво стана, как са нещата?
 6. повдигане на Zafira A

  Пробвай да видим, само капака с лагера да не се разхлопа. Всяка намеса е предницата води до реглаж.
 7. масло двигател

  3,5 литра с малък филтър идва до средната черта на щеката.
 8. Задно Гърне за Зафира А

  Не знам дали се е получил ефекта и дали е омазнило гърнето от вътре, но днес като погледнах от зад автомобила забелязах капки от масло по бронята и стоповете и горе на стъклото, изхода на гърнето се е почистил и станал като нов, явно го е издухала със сила.
 9. кабел

  Дали има напрежение на него, или може би връща маса към някои датчик, реле или лампа? Кои ще се наеме да окаси двата проводника с мостче на буксата?
 10. Задно Гърне за Зафира А

  Мислил съм да налея през изхода на гърнето, но се притеснявам когато загрее да не почне да пуши в движение, тогава ще стане интересно.
 11. кабел

  В смисъл той си е там и не излязъл от никъде, по-точно за какво служи и какво е имало свързано на него. И при мен е така и аз се учудвам, стои си свободно без да служи за нещо.
 12. Задно Гърне за Зафира А

  Възможно ли е да се налее поне 100гр. масло в гърнето, с цел предотвратяване на корозия? Понеже карам на газ и изхода на гърнето почна да ръждясва.
 13. Датчик за външна температура на Зафира А

  Интересно, сега разбрах че това е датчика за външна температура. а това че не е добре захванат към маската и се клати при движение оказва ли влияние на работата му?
 14. повдигане на Zafira A

  Смених тампони на пружините от горе с малкия аксиален лагер (на него се държи цялата предница) колата се вдигна с 2см. от пред. Наскоро ми се счупи задна пружина, смених и двете с Немски пружини (дебели по цялата дължина) предните бяха с изтънени краища и точно от там се счупи. Задницата на колата се повдигна с 3см. Мисля че това е правилният начин, всичко друго е рисковано.
 15. Opel Zafira A-Z18XE- Газов инжекцион (полско газово, италиански компютър), градско - 9 на 100км. извън градско - 7 на 100км. при максимално 3500об.
×