Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Мъро_

Потребители
 • Мнения

  10
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Мъро_

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Лачен Вектролин
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Плевен
 • Интереси
  От всичко по-малко
 1. Ел. стъклата не работят

  Като натиснеш бутона,машинката във вратата трябва да щтрака! Има и друг вариянт,във самите бутони има едни медни пластинки чрез които се затваря веригата,при мен на скоро се скъса едната. Но внимавай при отварянето на модула,защото има едни малки парченце във бутоните(натискат въпросните пластинки)! А бутоните може да не светят поради изгорели диоди!
 2. Никакъв проблем няма да имаш!Слагай смело Аз съм със 185/55 пак на 7j
 3. Проблем с централното заключване!

  Днес ми остана време да отворя вратата. Механизмите са в ред,и със вероятно заводска грес Но вакуум машинката си е заминала... ухото което се закачва към ключалката,се движи без грам съпротивление... утре предстой монтаж на нова(втора ръка де). Да вметна малко инфо! - като цяло демонтажа изглежда невъзможен и много трудоемък.... Но в същност става за десетина минути(след сваляне на кората разбира се!)
 4. Проблем с централното заключване!

  Разкачих кръглата букса,и вратите се заключват.Следователно проблема вероятно е както казваш във машинката,но как да я сваля?По спомен е захваната с някакви капсуловани болтове...
 5. Проблем с централното заключване!

  Днес не можах,че валя цял ден... но утре ако е хубаво ще погледна! Ами,преди време и машинката отзад(на 5тата врата) ми правеше проблем... и се оказа че има нужда от смазка,може пак да има нужда. Благодаря ти отново за отзивите :beer:
 6. Проблем с централното заключване!

  Благодарско! Утре ще пробвам!
 7. Здравейте! Както става ясно имам проблем с централното заключване,или по точно с предната пасажерска врата!При завъртане на ключа на дясно(за заключване) на секундата механизма се връща,тоест нито една врата не се заключва... заключвам врата ръчно,след което си заключвам останалите врати с централното... при отключване е същото,всичките врати се отключват от централното,само тя(предната пасажерска)не се отключва... само ръчно става... Свалях кората,разглеждах... но всичко е капсуловано... и машинката е хваната със нещо като нитове и ми се струва че без разпробиване нямат мърдане... а мястото за бъркане знаете колко е... Дясната ключалка е запушена с нещо... така взех колата,но този проблем със централното ми се появи есента... а колата я имам 5та година. Някакви идеи?
 8. Кадърен стругар?!

  Ами тозипри когото ходих ми каза 12лв,но не съм ги носил заради гадното време и непредвидени ремонти....
 9. Кадърен стругар?!

  Намерих стругар! В случей че някого му потрябва отзад зад "Асансъорни сервизи" има,и в самата сграда на АС има пак.
 10. Кадърен стругар?!

  Здравейте колеги,препоръчайте някой стругар който работи кадърно! Отзад съм с барабани и капака им е несиметричен отвътре и след дъжд се получава адски неприятно скърцане и нереголирано спиране на задните колелета,та искам да ми ги изравнят.
×