Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

fahity

Потребители
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно fahity

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra X16SZR
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Vectra B 97г. 2.0 DTL 82 к.с.

  Погледни гривните на каретата за смупено/пукнатини. За накладките е или отделна лампа или за АБС или за ръчната. . При мен нивто на спирачната течност е свързано с лампата за ръчната.
 2. Vectra B 97г. 2.0 DTL 82 к.с.

  Погледни гривните на каретата за смупено/пукнатини. За накладките е или отделна лампа или за АБС или за ръчната. При мен нивто на спирачната течност е свързано с лампата за ръчната.
 3. Нещо е станало с буквите. Не мога да го редактирам, затова ще го напиша пак, но по накратко Имам вектра б 1996г По принцип има само механично централно брз дистанционно, но нещо се развали. Оттогава търся проблема. В интернет пише основно за микрочип и модул. На моя модул пише MU ако това е от значение, но този с който пробвах не беше такъв. Нямаше кутийка затова не знам неговите инициали. При него когато откл или закл шоф врата се чува релето му, което според мен означава, че проблема не е в тази врата. След като не работи и с двата модула и за тях се съмнявам. Къде другаде може да е проблема. Също така купих и ключ защото четох за обучение, пробвах да го обуча с бутоните, но и с двата модула не иска. Някой може ли да ме насочи къде да търся проблема. Благодаря предварително, ако някой иска някакви снимки ще кача.
×