Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

mcbobby

Потребители
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mcbobby

Previous Fields

 • Автомобил
  Kadett
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://tinyheritage.com

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  В. Търново

Последни посетители

137 профилни разглеждания
 1. Получава се при скорост от 90-100км, като по-нагоре изчесва. Смених амортисьори, външните накрайници, сложих нови гуми, балансирани на едната дори без тежести и предницата е регулирана. Две неща ме съмняват. Това са вътрешните накрайници или тампон/и на двигателя. За второто е малко вероятно понеже няма видими признаци. Има ли колеги с опит при подобно нещо?
 2. Смяна от 4 към 5 степенна ск. кутия

  Ясно. А за този двигател 1.3 най-добре са 5 степенните кутии с късите скорости или с дългите? Дават ми безплатно кутия, но незнам как да разбера каква е. Има ли начин визуално с номер или нещо да се отличават късите от дългите?
 3. Прекъсва и не мога да разбера от какво

  Имам подобен проблем в ускорителната помпа в карбуратора. Ако дълго се кара на газ се запушва. Колеги как да стане почистването най-добре? Кореселин, ултразвук? Пробвах на място, но е неудобно а и незнам как се вади само пишока на снимката.
 4. Имам питане относно смяната на кутията на моя Опел 1.3 бензин. Има ли разлики в полуоски или други елементи при 5 степенната кутия? Някои ми казват, че няма разлика и само се слага а други смятат, че може да има разлики в полуоски шлици на притискателният диск и т.н. Има ли разлики и ако някой колега сподели как е с 5 скорости...
 5. Ниски обороти ??

  Имам същият проблем към момента и като цяло ме ориентираха в ускорителната помпа в карбуратора. Ако дълго се кара на газ се запушва. В тоя ред на мисли, има ли колеги които да дадът съвет как да стане почистването най-добре? Кореселин, ултразвук? Пробвах на място, но е неудобно а и незнам как се вади само пишока на снимката.
 6. Значи има в Търново, но не правят на всеки. Ще ги подредя по близост; Ремонт на ауспуси до гробищата - не режат на всеки Дебелец (червена звезда) - имат и плазма и лазер, режат и над 10мм, но за един детаил няма да се занимават с теб Горна Оряховица (работилница е, но мястото е много засукано и скрито) - тук правят всичко но до 3-4мм Първомайци (Хит Лайтинг) - като цяло всичко правят, но малко скъпо, режат и над 10мм На последно място ПМЗ (на завоя за Дебелец на Чолаковци) - нямат лазер но правят неща на добри цени За по-горните е желателно да имате схема в някакъв вариант. Нещата стават за около седмица. Ето аз какво съм си правил:
×