Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

yasmania

Мод
 • Мнения

  1111
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно yasmania

 • Ранг
  CalibraFen
 • Рожден ден 12.06.1985

Previous Fields

 • Автомобил
  3ти опел, 2ра Калибра, иии. . . . скоро пак с бръмчилка :)
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  yasmania85
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Варна - Марна

Последни посетители

1136 профилни разглеждания
 1. 6-та среща 5-6 април 2014

  Oхааа ... предвид пропуска ми миналата година (все пак подготвяхме Сватба ) ... и снимките които видяхме- зарибихме се и с още една клубна двойка (Firestorm +) си направихме Уикенд с нощувка именно в тази хижа ... Беше м. Май и времето беше идилия! Толкова съм изкефен от нея, от мястото, от хората и от кухнята, че много малко фактори биха ме спрели да НЕ присъствам на Опел Уикенд ТАМ! В интерес на истината, към момента фактори покрай мен не липсват, но бих направил доста в тази насока! П.С. А и тази гледка ....
 2. Там сме, да го видим това новото място ...
 3. Напуснах синия форум

  Аз пък имам едно да кажа, независимо от това какво е моето мнение или отношение в частност колегата пуснал темата, или останалите, писали в нея. ТОЗИ форум НЕ Е ПЛЮВАЛНИК на другия! Не смятам за редно тези, които не са успели да намерят общ език или са се обидили някому на едното място, да търсят ГЛАСНО подслон на друго такова. Всеки е свободен в избора си какво да гледа, в кой форум да влиза и по коя тема да пише. Това не значи, че трябва да посрещаме с фанфари всеки, който плюе по независимо каква причина останалите места, където той или ние също сме намирали интерес някога или и сега. Лошо е ако доста хора са останали с това впечатление за Опел Онлайн Клуб но мисля, че целта на този форум е различна от гореописаната. Ако греша - нека колегата beos ме поправи! Мислете, преценявайте, избирайте къде да гледате и къде да отговаряте. Бъдете добри потребители с които всеки форум може да се горедее. Но не позволявайте дума на неук или непросветен да ви засегне по този начин, а дори това да стане - не ходете по други места за да се оплаквате и да възхвалявате, просто ре-организирай интереса си към съответното място и продължавай напред!
 4. Здравейте колеги, Както всяка година до сега, отваряме тема за изясняване на организацията ни по тръгване към събора, който ще се проведе на 28.09.2013г. Всички детайли за самият събор можете да намерите на следният линк: организация 5-ти НАЦИОНАЛЕН ОПЕЛ СЪБОР 2013г. Първоначалната организация на тръгването ни е в посока както следва: ПЪТУВА СЕ В ПОСОКА ШУМЕН - СУНГУРЛАРЕ (Ришки проход, който е тотално подновен и с нов асфалт) - ПЕТОЛЪЧКАТА -качване на магистралата от новото звено след с. Зимница, посока Ямбол - ПЛОВДИВ - с. КАЛОЯНОВО. Карта на маршрута: Тръгването ни ще е след събиране на Лукойл-а на магистралта, в посока Шумен. Час на събиране: 3:00, на Лукойл-а в посока Летище Варна. ЧАС НА ТРЪГВАНЕ: 3:30, потегляме без значение дали са се събрали всички и чакаме ли някой. Път имаме достатъчно, ако някой закъснява 5 - 10 минутки няма да е проблем да ни настигне по магистралата. Първо спиране за почивка/кафе/зареждане/тоалетна: Петолъчката, очаквано пристигане там около 06:00 ч. След като тръгнем от Петолъчката, караме посока Ямбол и се качваме на магистралата. Там трябва на уширението или аварийната лента да ни чакат няколко колеги от Ямбол, за да пътуваме заедно към колегите от Стара Загора. Който го интересува нещо допълнително или иска да присъства, но не е идвал и не знае как протичат подобни мероприятия, нека пита на Л.С. или да се обади на 0887 2468 35 - Яската, за да му обясня. Ако съм пропуснал нещо важно сега, ще го допълня по-късно. Също, ще допълня и списък с потвърдилите пътуване потребители/автомобили.
 5. Търся връзка с milcho2005

  пратил съм ти контакт на колегата
 6. Ooooo топла среща От кога не съм присъствал . . . ако не съм пил много през деня може да мина да се сборим А като се замисля - и да съм пил пак ще дойда сигурно, но без колата
 7. Като човек, през когото са минали доста от видовете дигиталки, подкрепям написаното от willy! С преправяне на пластмаси кадетското Става, въпрос на вкус е дали ти харесва. Дигиталка от Вактра А 2000 става без преправяне на никакви пластмаси, там всичко е до навързване на жици, букси и датчици. Добре окомплектовано табло от Вектра се намира или на ОГРОМЕН късмет за под 200 лв, иначе реалната продажна цена държи 300 - 400 лв в България и доста повече в някои от европейските страни.
 8. Неделна зимна среща Варна

  Мина като вариант в обсъждането . Ако изключим ПЪЛНАТА ДИСЦИПЛИНА ако смятаме да се молим и да не НИ гонят от паркинга, има още едно отрицателно нещо - входа към подземните нива е МЕГА остър и доста от колите на феновете ще издерат коремите там Виждал съм как бмв 7-ца без промяна във височината на стойката, опира там на лек диагонал . . . а широк диагонал не може да се направи, заради самите входове. Някой ако скоро е минавал и влизал там и има други впечатления , да сподели.
 9. Лято, Есен, Зима или нещо по средата ?

  Приземният на Пикадили-Практикер винаги си е бил зимната схема на срещите, единствената разлика този сезон е, че вече няма Пикадили там. Не, че е голяма загубата за феновете, но друго си е да удариш 1- 2 парчета пица, сок, кафе, бира, семки, и да се заредиш преди Лукойла с още семки! хаха.
 10. Аз също след няколко патила, си "бера" от автоморгите и съм забравил за проблеми. Преди като купувах нови от магазините, все някой за нещо изпаткваше случайно и постоянно бях във филма да ровя да гледам изгорелите бушони, дори си бях взел и "щипка" за бушоните от едно Мондео. ( защото не си поддържам добре маникюра и не ми се получава лесно ваденето, хах). Откакто заменям всеки изгорял с такива от някой кола по моргите, не съм имал проблем и не бера страхове вече. Носа ся едно пликче в пепелника - шепа бушони от всички амперажи, не смятам някога повече да си купувам нови независимо дали са от бензиностанция, магазин за части или оригинални представители.
 11. Бахти феновете Имат екстри и не ги ползват Като един мой познат, който 2 години в които си кара астрата ако искаше да светне вечер плафона в купето, си отваряше вратата. Като му показах как трябва да си дръпне копчето за светлините и плафона светна, беше щастлив все едно е седнал в S- класа ! Екстрата за която се говори в темата и според мен е много полезна, аз я ползвам често. Дори през деня, ако паркирам за кратко на някое "чуждо" паркомясто в което не съм сигурен, си оставям външният ред светлини . .. доста по-респектиращо е, а реално 2 габаритни крушки дори и за часове не биха изхабили акумулатора. Вечер редовно като спирам за малко някъде, също оставям на външен ред светлини ако спирането не предвещава аварийните сигнализатори.
 12. BBQ

  Има има хубави снимки Например . .. ето една описателна, за назидание на тези които са се чудили да дойдат ли и не са взели правилното решение: Палатка Повер, дори и когато леко преваля си имахме козирки и дъжда с нищо не ни попречи на удоволствието . . . s@so said: MMMMmmmm delicious !!! от обложката на Fifa 2012 : Иии тука Шуууут как ми дойде лилиииии . .. Иии . .. така нататък Опелска схема дето се вика.
 13. BBQ

  ЪЪъъъъ :confused: Незнам какво и кое ти е направило впечатление, но джантите на тази черна вектра са си баш сребристо сиви :dontknow: Или инак казано - доста далеч от "тъмни" ... ако бе само снимката да си видял, можех да предположа че така ти изглеждат и да пропусна да коментирам . .но нали си я видял на живо, тъмни ли ти се сториха ?
 14. Mдааа, орпеделено си се сетил на време
×