Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Ники gtc

Потребители
 • Мнения

  2
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Ники gtc

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra GTC Z17DTH
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Opel Astra H GTC

  Продавам Опел Астра GTC 1.7. 02.2006,напълно обслужена,платени гражданска отговорност и преглед до 02.2020. Цена 5800лв. тел за връзка 0898872683
 2. Проблем с охалдането на мотора

  Червената лампа не е светвала,но не е ли прекалено късно след като тя светне? ВС-бордови компютър ли трябва да означава.
 3. Проблем с охалдането на мотора

  Здравейте колеги, нов съм във форума и нов собственик на АСТРА GTC Z17DTH, но почти веднага след закупуването на автомобила се спука маркуч на охл.с-ма в движение и докато се осетя повече от половина антифриз изтече.В момента главата на мотора е свалена и е на проверка.Въпросът ми е следния:след като няма стрелка за темп.на охл.течност как мога да разбера за проблем(по таблото не е светвала лампата за прегрят мотор),единствено светна лампата с автомобилчето и гаечния ключ.Това има ли връзка с изтеклия антифриз и позагрелия мотор.Вторият ми въпрос е:имали вариант за допълнителен монтаж на датчик за температурата на антифриза или за ниво в разширителния съд,защото съм виждал, че някои модели АСТРА имат такива датчици. Благодаря за помощта предварително!
×