Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

greco93

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно greco93

Previous Fields

 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Колеги, успях да махна патрона. Сега въпросът ми е за моята кошара от кои модели става патрона... Защото съм близо до мегапартс, там има разни, ама точно за мойта няма.
 2. Здравейте, имам същи проблем. Опел вектра А 1990 1.6, моно, 75 коня. Така, нещо стана и започна да се върти ключа по-лесно, без степени. Махнах клеморед и видях,че края на патрона си е останал там в легълцето. Видях въпросната пломбирана ключалка, но не видях никакви отворчета, в които да бръкна и да извадя патрона, за да го видя. Възможно ли е за този модел да е цялостно и да трябва целия контактен ключ да се смени ? Много ще съм Ви благодарен. Иначе съм в София, Хаджи ДИмитър.
 3. Opel vectra A 1990 1.6i

  Значи нещо по средата. Междудругото това масло, което съм посочил е минерално. Имах впредвид 15в40 ,но полусинтетика. Гарнитурите са ми заминали, не мисля да ги сменям, просто защото не искам да влагам пари в тази кола, колкото издържи толкова, но искам да избера оптималното масло, за да не го гълта като водица.
 4. Opel vectra A 1990 1.6i

  Здравейте колеги. Първо искам да се извиня ако има такава тема, но още не мога да се ориентирам във форума. Така.. предстои ми смяна на масло. Може би ще ми се измеете много доволно, колата ми я подариха и без никакви пари. Маслото което е в нея е 5W40, нямам думи. Много е тънко. Колата сигурно е на над 200к километра. Ориентирал съм се към 15w40 полусинтетика на Castrol GTX. Правилен ли ми е избора или ще ме посъветвате нещо друго като марка и вискозитет. Благодаря предварително.
×