Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

petkov74

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно petkov74

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel zafira Z18XER
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Какво е имало в задния десен калник?

  Има някои модели без резервна гума и точно на това място имат компресор фабрично и флакон дето се вкарва през вентила и помпиш гумата.Ами се вижда като да не е фабрично.
 2. Смяна на радиатор на парно

  Здравейте колеги. Някой има ли идея каква е процедурата за смяна радиатора на парното на Зафира Б 1.8 бензин.
 3. Проблем с загряване

  При достигане на 100 градуса казанчето започва да ври.Питането ми е перката с две скорости ли е,защото досега винаги се е включвала на 107градуса.Колата е зафира б 2006год.бензин 1.8 140к.с.
 4. проблем с парното

  Здравейте колеги. От известно време имам проблем с парното.Работи но съвсем слабо.Термостата работи нормално като колата си поддържа нормална температура. При проверка установих че двата маркуча които влизат в купето към радиатора на парното горния пари а долния е хладен при температура на двигателя 105градуса.Първата ми мисъл беше че е запушен радиатора, но после установих също че долния маркуч който влиза в разширителния съд също е студент а горния пари.Според мен трябва да циркулира течност и през долния.Откачих долния маркуч и развихри капачката на казанчето и надух леко с въздух от компресор но в казанчето не се усети нищо,явно има запушване. Възможно ли е проблема с парното да е свързан с това.
×