Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

atupld

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно atupld

Previous Fields

 • Автомобил
  Meriva
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • От
  Пловдив

Последни посетители

74 профилни разглеждания
 1. Мерива 1.7DTI,непали при загрят двигател

  Ако върти стартера и мирише на бензин ... Имах този проблем (на бензинова кола) и се оказа EGR клапана. В загряло положение и от боклуците не работи както трябва (май не затваряше) и от там се бърка ГВС в цилиндрите и не пали. Затапихме го и проблема спря, но разхода се вдигна. Почистване - беше временно решение. Нов - решение на проблема. Ако е от датчика на коляновия вал - няма да мирише на бензин, понеже той не поддава информация на компа, а от там и на инжекторите и не впръсква гориво. Само върти на празно. Успех!
 2. Mерива 1.4 2006 Z14XEP-свещи

  Аз съм със същите. Нямам ядове до момента.
 3. Проблем с първо запалване на двигателя

  За проблеми с паленето (от опит) съм имал в следните три случая: - дефектирал температурен датчик на двигателя - дава грешни стойности за температурата на двигателя, а от там и други стойности за впръсаното гориво. На студена се държи като топла - с нисни обороти; - проблем с датчика на коляновия вал (но го е правила като топла, а не студена) - не подаде ли сигнал, че коляновия вал се върти - няма палене и - проблем с EGR клапана (пак правеше проблем с паленето като топла). Спра ли някъде със загряла кола - няма палене и яко миризма на бензин около мен. И за трите случая бяха записани грешки в компютъра. Ако можеш да закачиш да погледнат вътре - ще ти е по-лесно. Все нещо ще е чекнало, че не е както трябва. Поздрави и успех!
 4. Електронна стабилизираща програма

  Пробвай като запалиш колата на място да завъртиш волана първо пълен ляв, след това пълен десен и трябва да угасне. Водят го някакво самокалибриране. При мен когато светне така правя и угасва.
 5. Здравейте колеги, някой знае ли какво е това по средата на таблото зад часовника в дъното до стъклото ? Има модели без него и такива с него. Благодаря!
×