Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

SiSkOo

Потребители
 • Мнения

  416
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно SiSkOo

 • Ранг
  LPG Team Performance
 • Рожден ден 16.03.1989

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra Bertone X18XE1, Opel Astra F C18NZ
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  svilen.cholakov89
 • Website URL
  http://www.facebook.com/svilen.cholakov

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Бургас

Последни посетители

429 профилни разглеждания
 1. Снимки на Бургаските Орлета

  Повечето от вас знаят на какво си возя дупето, но все пак да го покажа
 2. А защо просто не завие двете кранчена на сондата на бутилката и да я свали пълна. При затворени кранчета газта си остава в бутилката.
 3. Това , че при мин и макс съвпадат стойностите не е гаранция, че при 1/2 резервоар стойноста е като при 1/2 бутилка газ.
 4. Акт от обществен ред.

  Жоро показаха ми снимката на която се вижда, че колата е преди знака и обясних на "онази" от обществен ред, че ограничението важи след знака и тя ми каза: Ти от колко време имаш книжка? Не ми се спори за това направо ще се видим в съда. Жо сигурен съм, че няма друг знак преди този. Най-интересното беше, че днес сутринта за да си в нарушение трябва да си на тротоара, а преди малко като се прибирах знака беше завъртян на 90 градуса.
 5. Трябва при пълна бутилка да е 38 ома а при празна 282 ома. Ако е по-малко от 38 или повече от 282 ще отчита грешка. Поне при астра г е така.
 6. Акт от обществен ред.

  Първо искам да се извиня ако съм объркал раздела. Днес сутринта паркирах колата и отидох на работа. След като свърших смяната си тръгнах и 3 пъти вървях от единия край на улицата до другия да търся колата, но нея я нямаше. Обадих се на "ПАЯК-а" и разбрах, че колата ми е на наказателен паркинг. По време на целия път до там си мислих колко да се карам и до каква степен да съм простак. След като отидох и попитах БЛОНДИНКАТА от обществен ред защо колата ми е вдигната. Тя ми обясни, че причината е пътен знак Б27 (забранен престоя и паркирането). Аз започнах културно да споря с нея, че съм спрял преди знака, а ограничението важи след него. Докато блондинката не ми зададе въпроса: От колко време имаш книжка (с това имаше предвид, че незнам ЗДвП.) и че не и се спорело и че ще се видим в съда. При което аз със усмивка до уши и казах, че няма проблем. Бихте ли ми обяснили как е възможно да спра след знака? Ето снимка на знака от гуугъл мапс. Бихте ли ми казали каква е процедурата за обжалване?
 7. Магазини Хенди

  Малко късно, но да напиша и при мен какво стана. Дядо ми въвел 3 пъти грешен пин и отишъл в магазин на Хенди за да му дадът ПУК код. Момчето му казало, че трябва да подпише "тези документи" и след това казало, че не са му нужни и ги скъсало. Всичко ОК. Докато преди 3 дни не получих обаждане, че има задължения към Мтел. Оказа се, че е подписал 2 годишен договор.
 8. Покарай малко така и виж дали ще се оправи. Има вероятност количеството да е такова, че пластинката да е между 2-те писти и от там при леко местене да дава отклонението.
 9. Централно заключване

  Резервният е без бутони. Пробвах и това, но без резултат
 10. Централно заключване

  Колата е Опел, а модела Астра. След като темата е в раздел Астра Г мисля, че е ясно за каква кола става въпрос. А ако беше прочел всичко от първото ми мнение щеше да разбереш, че става въпрос за оригинално ЦЗ.
 11. централно заключване

  Има много писано по темата, просто трябва да използваш търсачката. Понеже си нов потребител -> Обучаване
 12. Централно заключване

  Здравейте. От известно време централното започна да ми прави проблем. С ключа централното си работи перфектно, но от бутоните не изпалнява никакви команди. 1.Помислих, че съм свалял акумулатора и не съм обучил дистанционното. Но и това не помогна. :( 2.Смених батерията и проверих корпуса и да не е разпоен. Всичко беше ОК. Отново направих опит да го обуча, но без резултат. 3.Скоро взех от един колега от форума ОП-КОМ и закачих колата и в ЦЗ беше записана грешка 23 (remote key not synchronized). Изтрих я и пак опитах да го обуча и пак без резултат. Реших, че проблема е в дистанционното и пуснах да видя живите данни. Когато натисна някой от бутоните на ДУ в ОП-КОМа ми изписва "Remote Key 3 Unlock/Lock" в зависсимост от това кой бутон натискам. Изписах всичко това за да знаете какво съм опитал. Проблема с две думи: ДУ неможе да се обучи - Грешка 23 Имате предположения къде може да е проблема?
 13. Като размери не ги знам. Когато отидох в магазина с нивомера продавачката каза, че са от средните.
 14. Имам няколко въпроса: 1. Имаш ли налични повече бройки? 2. Имаш ли от големите предпазители? (като тези в двигателния отсег на Астра Г) 3. Къде в Попово се намира магазина? 4. Събота и неделя работиш ли? Понеже ще имам път към Попово на 27 или 28
 15. Видях...

  Незнам поради каква причина отворих капака и видях, че е надула маркучите. После реших да махна капачката на разширителя на антифриза и като запалих колата се усещаше приятната миризма на антифриз
×