Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Krasi

Потребители
 • Мнения

  21
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Krasi

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 8.11.1982

Previous Fields

 • Автомобил
  Corsa B C12NZ

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Плевен
 1. Имаш номера ми :20ashley_results: Евентуално имам възможност утре след работа,а ако не през седмицата!
 2. Някакъв наливен Боздуган викаш :eusa_whistle: Кажи само къде е и каква е колата и ще мина да я видя !
 3. Хайде да си направим среща в Плевен

  dms що бе ? Може да се пуснем да ни се посмеят малко :icon_mrgreen: А ще превикам и брадчеда най-вероятно и той е с C16NZ Vectra A :bouncing: Само драснете за място и час!
 4. Хайде да си направим среща в Плевен

  Късно виждам какво се замисля :icon_redface: ,но за следващия път ще бъдете с един повече Аз за гонка с моя C12nz неставам ама ще дойда да се видим :flag_opel:
 5. Колко "конски сили" има форума????

  18551+45 =18596 Скромно ама от сърце!
 6. Единственото логично в отговора ти е точка 4 1,2 и 3 са пълен ъпсурд!!!
 7. 1. Запушени дюзи - Изпери ги ще ти вземат мах. 60лв. 2. Бензинова помпа - Провери налягането 3. Стъпково моторче - Същото като дюзите 4. Датчик на разпределителен вал и регулатор(компенсатор),ако има такъв 5. превключвателя за газ-бензин,емулаторите на газовата е възможно да се ебават,но малко вероятно Разреши си проблема и си изхвърли газовата! Нещата които ти изброих никак не са евтини,така че си направи сметката колко "ПО–ИКОНОМИЧНО" е да караш с алтернативни горива !
 8. Боядисване на джанти?

  Не те знам с какво се занимаваш точно,но със сигурност знам ,че не знаеш за какво става дума и се изказваш абсоютно некомпетентно! Силно се съмнявам,че знаеш при каква температува какво се случва с алуминия!Да знаеш случайно,че алуминия използван за направата на джанти неможе да стане по-мек от това което е ?!?Дори след нагряването му до тмпература много над критичната за тебе 300градуса е по-вероятно да се втвърди и заякчи отколкото да омекне!!! Лично аз не виждам по-добър и траен вариант от праховото боядисване!!!
 9. Кои от къде е?

  Плевен ДъГЕ
 10. Хитър си като хлебарка! Тук става дума по-скоро за хоби а не за гъзария ! Като не си в час трай си като мен и само чети !
 11. Corsa B със C20XE

  Разглеждал ли си това? http://www.corsa-novatuning.nl/uk/PartsB.htm Ако имаш нужда от помощ(не съм го правил)и ако нямаш такава свиркай,може да скокна от Плевен до Търново някоя събота :20ashley_results: Нали после ще правим и моята
 12. Браво колега и за ,мого години! Всичко е мн. добре обяснено и онагледено :clap: Само искам да добавя,че не е необходимо да се спазва каквото и да е разстояние и размери,дори е най-добре да е в крайно прибрано положение! При първото подаване на контакт след монтажа се подава сигнал и моторчето се завърта до крайно затворено положение,така че в каквото и положение да го оставите няма никакво значение! А колкото до откачането на минусовата клема ,то е просто задължително без значение какъв ремонт се предприема по електриката на каквато и да е кола! Съветвам ви да почистите добре и леглото на моторчето(не съм мн. сигурен,че се казва точно стъпково) Успех и за напред! :respekt:
×