Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Glutton

Потребители
 • Мнения

  4
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Glutton

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Calibra C20NE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  821
 1. Сменихме термостата с такъв на 82 градуса термостата вече отваря по навреме, но проблема с успоредното загряване на радиатора с мотора остава! Няма никакво логично обяснение защо е така при положение, че термостата е затворен от къде идва тази циркулация на водата?
 2. Държи си температура 90 градуса и малко отгоре при по натоварено каране тогава пуска перката, а термостата все още не е отворил. Останових, че майсторите са ми сложили термостат който отваря на 88 градуса а по каталог трябва да е на 82, но въпроса защо радиатора загрява успоредно с колата остава? Климатика не е работил така че няма как да имат нещо общо двете. Благодаря
 3. Здравейте! Колата е Астра Купе с мотор Z22SE. След излизане извън града забелязах, че колата започва да изтива и предположих, че термостата е за смяна. Какво се случи след смяната обаче? Колата започна да загрява заедно с големия кръг (смисъл,че радятора загрява успоредно с мотора), което не би трябвало да е така при положение, че термостата е нов и е в затворено положение. Трабата между радятора и термостата е студена заедно с течността която е в разширителния съд, а самия радятор е горещ. Е някой има ли логично обяснение?
 4. И аз карам колиба и аз искам да и сложа газ, та мисълта ми е като сложиш колега пиши какво е станало (колко пари къде ....) Поздрави!!!
×