Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sivi1

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно sivi1

 • Рожден ден 29.01.1984

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra B X18XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Видин
 1. Вектра Б 1.8 16V

  Проблема е решен! Да се надявам,че мога да помогна и на някой друг оказа се Спукана Мембрана на ЕГР Клапана. Нито един майстор не можа да види,че там е проблема.Смених го и сега Вектричката мърка ли мърка :first: :beer:
 2. Вектра Б 1.8 16V

  Стъпково моторче и дроселова клапа почистени,когато си монтирах ГИ.Датчик на разпределителен вал също сменен,дебитомер замерен и работи,датчик на температурата на входящият въздух замерен работи. Забелязах,че при живи данни на празен ход съотношението на Гориво/Въздух ми показва 11-12 а доколкото четох трябва да е 15,на газ показва 10-11.
 3. Вектра Б 1.8 16V

  Сменен е и датчика за положение на дроселовата клапа отново без промяна.Също така вече има и монтиран Газов инжекцион и проблема си остана дори и на газ,с разликата в разхода - на газ гори по малко Започвам вече да съжелявам,че си купих Опел....
 4. Вектра Б 1.8 16V

  Днес измъкнах датчика на дроселовата клапа от нея,като го оставих да е включен в буксата. За момента работи без да прекъсва,не съм засичал разхода на гориво. Сега има едно бавно падане на оборотите когато сменям предавките. Карах я колата в БОШ сервиз и им обясних за симптомите на колата и,че искам да и направят пълна диагностика - но от там ми казаха,че колата е наред (без промяна след диагностиката).
 5. Вектра Б 1.8 16V

  Здравейте колеги,имам Вектра Б 1.8 и от доста време имам проблем с ниските обороти.Постоянно прекъсване на ниските обороти,на празен ход работи нормално!Сменени са датчици на входящият въздух,температурни датчици на водата,нова бубина,нови свещи,стъпковото моторче почистено,Оп-ком не хваща нищо.Колата е само на бензин.Над 2500 оборота си работи нормално и има и завишен разход на гориво. Моля някой ако може да помогне да сподели,че вече не се издържа с това прекъсване.
×