Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

joro the driver 17

Потребители
 • Мнения

  10
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно joro the driver 17

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Insignia Grand Sport B15XHT
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Bayern, Deutschland

Последни посетители

112 профилни разглеждания
 1. гумите продадени, но не нанирам как да изтрия темата, моля модераторите да го направят
 2. колко литра масло събира

  Този мотор според ръководството събира 5,4 литра, както и колегата преди мен е писал, със сигурност не 4,5 л. Поздрави.
 3. Здравейте, въпросът ми е към тези с опит и автоматик по темата, а именно за евентуална смяна на маслото в автоматика, дали и ако да, кога и къде. Питал съм многократно и в различни дилъри тук в Германия, а и в Стефанов в Бг - Пловдив и отговора е еднозначен т.е. не се сменя. Но и аз не вярвам да има масло и кутия с вечен живот. Какъв е вашия опит и ако има минали по този път да споделят. Искам безпроблемна и достатъчно дълга експлоатация на колата си, та и по тая причина се информирам предварително и от различни източници. Благодаря предварително и поздрави.
 4. Аз съм с такъв автомат на моята А14NET - 2015 год. Ако става дума за една и съща кутия, а ми се стори че е така като карах новите Астра К и спортстурър бензинови, то мнението ми е положително - що годе прилично време за смяна, почти без замисляне, подчертавам - перфектна на сняг и при спускане, адаптивна според стила на шофьора, дълга 6 скорост с лек недостатък при ускорение между 70 и 110 км - иска си обороти и е леко мудна колата, ако си на 6-та в този диапазон, но това се компенсира от водача с ползването на 4 и 5 до по високи обороти. Надявам се да съм бил полезен. Поздрави.
 5. Реален разход на Астра J

  При мен разхода е същия при А14NET, както при колегите преди мен, моята е автоматик, но пък се кара и съответно зарежда главно в Германия, а при зарежданията си извън нея не съм забелязал разлики. Става дума за Чехия, Австрия, Сърбия и Бг.
 6. Виене над 80 км.

  И аз, както колегата преди мен смятам че проблема е в лагера по симптомите които описвате.
 7. Имам вече отговор и тои е че това е точно така и на моя модел джантите са с параметри 5 болта, радиус 105 мм, ЕТ 39, 6,5 J и съответно 16,17,18 или 19 цола. Днес отидох в магазин за такива джанти, гуми и консумативи и пробвахме на колата. И там ми казаха че до 1,4 турбо са със 105 mm, а нагоре и дизелите, както и комбитата с 115. Не се доверих първоначалноto инфо от Ebay, понеже тук прочетох само 115 mm на всички които са писали по темата, но явно всички са с комбита или дизели. Поздрави.
 8. Здравейте, поздрави - живея от няколко години в Германия и притежавам Астра купена преди месец чисто нова, модификацията от подписа ми и заглавието на темата. Още с представянето си имам питане - тук и в интернет, навсякъде дават за този модел 2 вариaнта на междуболтовите разстояния - 105 и 115 и съответните останали размери на джантите - централен отвор, ширина, ЕТ и т.н. - като парвия е за моделите с двигатели до моя включително, а другия - за дизелите, по-мощните бензини и комбитата. Питането е във връзка със закупуване на метални джанти за зимните гуми. Оригинално колата ми дойде с 17 цола джанти с 5 болта и 215 50 17 размер на гумите. За зимата искам да си купя 16 цолови, тъй като предполагам че по-малки няма да паснат спрямо спирачните апарати и т.н., а и тук в талоните на колите пише конкретни размери с които трябва да се кара, това се следи и е твърде контролирано при редките проверки и комичното е че оригиналните джанти, с които е колата не са изобщо вписани, макар че в книжката са опоменати поне 10 възможни вариaнта с 16,17,18,19 цолови джанти и гуми. Предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат и отговорят.
×