Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

civilen

Потребители+
 • Мнения

  338
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно civilen

 • Ранг
  Бягам бьрзо...
 • Рожден ден 20.05.1987

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Corsa B SPORT C14NZ
 • Защита от ботове / Protection from bots
  671

Contact Methods

 • AIM
  civilen_02
 • MSN
  Цьк...
 • ICQ
  294133616
 • Yahoo
  ----

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 • Интереси
  Дрифт и някои други трикчета с кола и свирене на Бас китара ! :)
 1. 1.9/120 коня

  Вече 3к заедно и все по - доволен от автомобила. Малко снимки от деня на взимането Една непринудена пролетна снимка.
 2. 1.9/120 коня

  Според информацията намерена в нета относно грешката излиза, че има проблем с дачика за налягане в дпф филтъра. В сряда колата влиза в сервиз и ще бъде отстранен проблема.
 3. 1.9/120 коня

  Здравейте. От 2 седмици притежавам въпросният автомобил Зафира Б 1.9/120 Космо. Първа регистрация 2005-та година. Колата е напълно обслужена: всички видове ролки, филтри, масло и водна помпа. Маслото е GM 5W30AC3 и още нещо отзад. От вчера колата започна да прави следния номер. Гтрадско колата е ок. Нормален разход, равномерна работа на двигателя и доста пъргава, но изляза ли извънградско няма и 5 минути и влиза в авариен режим ( светва колата с ключето ). При гасене на мотора и палене пак грешката се зачиства до след малко и пак на ново. Момента в който влиза в този режим е когато върна педала на газта и започне да пада скоростта. Снощи направих диагностиката с педалите и единствената грешка, която излиза е ЕСП 190175. Колата един път е влизала в регенерация, това се случи след като я изкарах от кат. Много пушек и смрад на сажди за около 15 минути без предупреждение за течащия проце по таблото на колата. След този момент поне по описаните симптоми, кога колата се регенерира не е имало такъв момент. Грешката не мога да я разгадая.
 4. Платка с диоди

  Браво. На мама уменчетата.Метнали са се на тати.
 5. Помощ!!!!!!

  Колега от това, което ми казваш единственото нещо което ми хрумва е като загрее автомобила някой маркуч,скоба или съединение да се охлабва от топлината и да започва да тече леко или да сълзи!
 6. Много правилно си го казал! Аз лично работя в София мога да кажа, за моето място чакат още 50 човекя. Тук за София поне според мен умишлено се подиграват със заплащането на труда поради следната причина! Има много работещи хора, които идват от близките градове, а те не са малки.Тези хора аз наричам евтна работна ръка! Един е стандарта в София...друг е в Перник,а трети е в Радомир и другите близки градове и села посока изток!!!! Понякога колкото и да си добъ и колкото и да са те оценили пак работиш за никакви пари. Закриването на Кремиковци срина заплащането в София.В смисъл от там хиляди хоа останаха без работа.Хора инжинери и квалифицирани работници, които сега са на улицата!Ето какво става в нашата държава! Просто в нашата мила страа не горивата са проблема.Но реално като се замисля от къде пари да ни вдигнат заплатите.От къде пари да оправят на бедните пенсионери да оправят пенсиите!!!! Майка ми е пенсионер по болест и пенсията и е 115 лева!!!!!!!! Тези пари за лекарствата не и стигат!А да не говоря за милионите други бедни стари хора, които си нямат никой до себе си да им помага !!!! За съжаление властта се ненакраде и ненаяде :( Всички органи си затварят очите или чрез заплщане или спонсорство всичко може да придобие посока нашето желание!!!! Лошото е, че вече на смачкнаия и подтиснат български народ вече не издържа на мизерията! А представете си сега сме зле!Ми нещата, които се случват в ЯПОНИЯ!!!! Как мислите, че ще ни се отразят!! Българи стягайте се защото инфлацията, която преживяхме преди много години (когато съм бил малък и по думи на нашите сега) ще е нищо с това, което ни предстои. Да не говорим за смяната на валутата ни!!!Скоро и това ще стане!!!! Това ще убие българския народ!!!!! Нямаме друг избор освен да излезен на улиците както нашите родители бяха навън!!!!!! :2bg:
 7. Колега ако си направиш труда да прочетеш това, което призовават оранизаторите е това да не се нарушава обществения ред и да се държат културно.Все пак протеста е мирен. Има достатъчно икономисти брав си Беос!!! Но за мен лично не е проблема в цената на горивата ни, а в размера на заплатите ни!!! Не само горивата скочих до тавана !!!! Не е ли така !!!
 8. Сериозно ли опел-феновете от София нямат гражданска позиция???
 9. Колего Софиянци къде сте????? Защо днес не успях да видя нито един опел със стикер на нашия форум ?!?!?!? Имаше от ОКБ а ние къде бяхме! Нека се организираме и отидем единно като марка на следващия протест!!!!!
 10. Кьси светлини целогодишно

  Колеги само още нещо нека вметна Нека тези които са с ксенони а и не само да регулират фаровете си за да не заслепяват насрещните коли !!! Мисля,че всеки знае за какво говоря та дори и през деня! :2bg:
 11. Магазини Хенди

  `VVV` колега нека те поставя в следната ситуация Отиваш някъде да хапнеш и там се запознаваш с много яка мацка (късмет) Лапваш по мацката тя ти е навита Почвате да се закачате да си ходите сериозно и една хубава вечер когато оставате двамата на саме какво да видип .... яката гола мацка има х..й! И какво става ???? ООооо да знам ти какво ще кажеш ми това ми е късмета Човече ти си промит мозък.Няма такова нещо като мобилен оператор да не надписва сметки Но знаеш ли както ти сам си казал ти такава риба си,че дори не можеш да разбереш,че ти надписват сметките :dancing: И да мисля,че не е редно да влзезеш в магазина и целта на продавачите или тези които предлагат стока е да те прецакат. Вземи се стегни не бъди рибок а следващия път чети внимателно....след това спри за 30 минутки и почини....след още 30 минути раздвижи сивото вещество в черупкта си.... и туко виж разбереш и вникнеш в темата и ще спреш да пишеш глупости! Знаеш ли защо си жалък...не можеш да застанеш с нищо зад думите си покритие нулево!!!! Хайде остани си със здраве. ХОРА ВНИМАВАЙТЕ И СИ ОТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ И УШИТЕ И ПРЕДИ ДА ПОДПИСВАТЕ КАКВОТО И ДА БИЛО ЧЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО.НЕ СМЕ СЕ РОДИЛИ НАУЧЕНИ,НО ИМАМЕ ТЕМА КАТО ТАЗИ ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ И ПАЗИМ!!!!
 12. Кьси светлини целогодишно

  Радвам се когато чета такива постове! Колеги респект !!!!
 13. Кьси светлини целогодишно

  Колеги нека покажем,че сме сериозни хора и караме любимата си марка коли целогодишно на къси светлини! Сега ще започнат коментари ... крушки...разход и какво ли още не! Колко струва един човешки живот ???? Призовавам всички да карат на къси светлини през деня! Благодаря на всички,които се отзоват на моя призив!
 14. Подкрепям колегите за карането на къси светлини 5 години вече съм водач на МПС и винаги карам на къси светлини!
×