Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

slavikarata

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно slavikarata

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Zafira B 1,9 CDTI 2009
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • Пол
  Male
 1. Ел. схема за управление на предни стъкла?

  аз също имам проблем със задно дясно стъкло,не се отваря нито от шофьорската врата,нито от самата врата.Искам да знам дали всички врати имат отделни бушони,защото другите 3 работят или са 2х2 преди да отворя вратата.Благодаря предварително.
 2. Бучене,виене,пищене при подаване на газ

  НЯМА ЛИ В САЙТА КОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ ИЛИ НА МЕН СИГУРНО ЗА ПРЪВ МИ СЕ СЛУЧВА ТОВА В ИСТОРИЯТА НА ЗАФИРАТА.ПРОСТО ИСКАХ ДА ЗНАМ НЯКОЍ ИМАЛ ЛИ Е ТАКЪВ ПРОБЛЕМ,И ОТ КАКВО Е БИЛО.
 3. Бучене,виене,пищене при подаване на газ

  Колеги,по горе видях,че не съм се изразил правилно,но сега ще се опитам.Отначало като запаля колата 3-4 пъти като подам силничко газ ми пищи,после вече спира да пищи и всичко си е нормално,но напоследък забелязах,че почна да го прави и на десен завоѝ и по честичко.Там където си смених ангренажа(ролки,в.помпа,ремък) и пистовия ремък ми казаха,че е от турбото,да ама ако е от турбото ще губи мощност,ще гори повече,но колата си върви добре,гори нормално,както си е горяло преди.Друг пък ми каза,че ако имам някъде спукан маркуч турбото пищяло така,тъѝ като за сега дупката е била малка и пищи само в началото докато направи вакум.Това ми прозвуча по логично,проверих и открих едно малко маркуче около 20см,което свързва две тръбички отпред на двигателя от едната страна се е разяла, и я смених.Смених и големия маркуч на турбото към интерколера за всеки случеѝ,защото ми се видя доста мек,но колата продължава да си пищи в началото както казах.
 4. здравеѝте колеги,имам Зафира 1,9CDTI 2009,когато подам газ се чува някъкво виене,пищене.Помислих си че е от пистовия ремък и го смених,заедно с него беше дошло и времето на ангренажа и него го смених,но пак си пищи/вие/при подаване на газ.Някой срещал ли се с такъв проблем и от какво може да е.
 5. СПИРАЧКИ ЗАФИРА Б

  От време на време ми светва лампата за ръчната спирачка при движение,от какво може да е това,някой има ли мнение.Благодаря предварително
 6. грешки зафира B

  някой,може ли да публикува списъка на грешките на БГ език
×