Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

HGHristov72

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно HGHristov72

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Zafira 1.6 16V
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Зафира А 1999г 1.6

  Оказа се че ключа не е поправен както трябва, щом стане готов ще пиша за резултата. Поздрави!
 2. Зафира А 1999г 1.6

  Направих това което ме посъветва но не се получи нищо. Дадох на контакт и натиснах копчето за заключване но не се получи нищо за това си мисля, че не е оправен.Поздрави, после ще пиша какво е станало, благодаря за оказаната помощ!
 3. Зафира А 1999г 1.6

  Здравейте колеги, отново да обясня ключа си запалва колата също така щом го вкарам в ключалката отключва и заключва колата, включително като задържа при заключване включва и алармата. Просто не работи отключване и заключване от самият ключ.Ключът беше на ремонт казаха, че е поправен сега преди не е искал да излъчва. Утре ще го занеса отново в сервиза да видим какво ще кажат пак. От там ми казаха, че са препоили няколко спойки.
 4. Зафира А 1999г 1.6

  Здравейте колеги, имам Зафира 1.6 бензин модел 1999г. как се прави обучението на ключа? Отказа да работи, заключва и отключва колата не включва и алармата. В момента е поправен но трябва обучение на ключа, така ми казаха от сервиза.С резервният ключ нямам проблем работи перфектно.Благодаря предварително!
 5. Упътване за употреба Delco Cdr 500

  Здравейте на всички, имам същият Cdr 500 в колата до днес си работеше добре. Децата са пипали нещо по настройките на радиото, в момента свирят само колоните от дясната част на колата. От единият бутон се регулират да свирят или колоните отпред или отзад, а от другия се регулират ниски и високи честоти. Има ли друга комбинация за регулиране на настройка да свирят лявата или дясната част на автомобила?
 6. Бензинова помпа

  Здравейте колеги, при мен вчера горивната помпата на opel Zafira CDX 1.6 16V 1999г. отказа да работи. Направих диагностика в един сервиз оказа се, че релето включва но помпата не се чува да работи. До тук разбрах, че се налага свалянето на резервоара за подмяната. Простете моето невежество, но къде се намира горивният филтър за да проверя в какво състояние е той? Уж всичко е проверено и подменено при последното обслужване в сервиза , но знае ли човек! Благодаря предварително!
×