Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

sergopi4a

Потребители
 • Мнения

  27
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно sergopi4a

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra B
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. ГНП

  първо въздух, но мисля че помпата трябва да се пипне софтуерно иначе съм сложил добавка за дюзи и горивна система но няма ряз в низките и не те разбрах за каква подкачваща помпа. ГНП-то си дърпа директно.
 2. ГНП

  Сложихме новата помпа и след 10 км запали. Сега съм сложил добавка за дюзи и започна да се пооправя. Някой ми каза за някакви 7 градуса на помп ата има ли нещо такова
 3. ГНП

  Сложихме новата помпа и след 10 км запали. Сега съм сложил добавка за дюзи и започна да се пооправя. Някой ми каза за някакви 7 градуса на помпата има ли нещо такова
 4. Здравейте, какъв друг проблем може да има да не запали като сега ще сменям ГНП-то второ (колата е преседяла 5 месеца) дтл 97г. 82к.с. 2.0куб. Резервоара е изчистен. С първата помпа, която смених не правеше налягане има ли нещо друго освен електрониката на помпата да командва подаване към дюзите. Помпата ми е с голямата плочка и номера и е 0470504002. 

 5. ГНП

  Здравейте, какъв друг проблем може да има да не запали като сега ще сменям ГНП-то второ (колата е преседяла 5 месеца) дтл 97г. 82к.с. 2.0куб. Резервоара е изчистен. С първата помпа, която смених не правеше налягане има ли нещо друго освен електрониката на помпата да командва подаване към дюзите. Помпата ми е с голямата плочка и номера и е 0470504002.
 6. Грешки

  Р1335-А / Р1651-A / P1631-7 / P1345-A ; Какъв е превода? ГНП-то е с номер 0470504002
 7. Vectra B 2.0 DTI няма мощност

  Виж на диагностика да ти погледнат по време на работа дебитомера.
 8. Проблем с ГНП на вектра В 97г. DTL 82к.с.

  Май натам бият нещата
 9. Проблем с ГНП на вектра В 97г. DTL 82к.с.

  6 и 7 ??? Въобще ако си я правил тая процедура дай малко с тви думи
 10. Проблем с ГНП на вектра В 97г. DTL 82к.с.

  Сърдечно благодаря. Идея да имаш как става зацепването и свалянето де. Аз знам, че на вакуум помпата белег и сваляш една тапа откъм ГНП-то (белег) , да разхлабиш обтегачите на веригата, те са две де и сигорно на коленовият вал. Ако имаш линк или нещо от аутодата, ще бъде супер.
 11. Проблем с ГНП на вектра В 97г. DTL 82к.с.

  Има ли намиране на такава колега
 12. Проблем с ГНП на вектра В 97г. DTL 82к.с.

  Kak да позная мойта като номер каква е? С голямата плочка е. Не намерих номер на нея. Ще прикача файл какви номера намерих по нея. Имало е нещо като лепенка.
 13. Казаха ми, че е една от първите и електрониката на ГНП-то не се правело. Наистина ли е така? И ако някой има линк или някаква информация да праща. Благодаря предварително.
 14. Не върви

  Реших проблема. Маркучето от едият клапан зад акумулатора се беше извадил, който води до вакуум помпата. Но проблема беше че има масло във всички маркучи, откъде?
 15. Не върви

  Колата все едно няма турбо. След качване на диагностика даде грешка в ЕГР-а, изчистихме я и пак не върви колата. Интересува ме в ЕГР-а влиза ли вакуум. Може ли да блокира този ЕГР. Има ли нещо вярно, че се сменяло някаква гарнитура на ЕГР-а с ламаринена.
×