Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

zdravkop

Потребители
 • Мнения

  530
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно zdravkop

 • Ранг
  къта кинта за нов
 • Рожден ден 3.01.1964

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra B edition 100 X20ХЕV седан
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • AIM
  zdravkopenev
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Плевен

Последни посетители

708 профилни разглеждания
 1. Напуснах синия форум

  Споделям напълно мнението на Митко. Тези двама- трима "красавци" наистина избиват комплекси, но както се казва- не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, дето им я дава.
 2. термостат

  А защо си мислиш изобщо, че трябва да ти се помага? Температурата ти е повече от нормална, термостатът си отваря и затваря, какъв ти е проблемът?
 3. Напуснах синия форум

  Слави, четох другата тема, видях какво е написа колегата, както и ти, и те подкрепям. Аз също съм спирал да чета и да влизам в другия форум за различни периоди от време. Главното е не това, което казваш ти, а отношението на модераторите към останалите, обикновените потребители. Има няколко модове, които се изживяват като Богове: обиждат, отнасят се с пренебрежение и с чувство на превъзходство към всеки, който посмее с нещо да им противоречи. Не всичките са такива- само двама- трима са, но и те са достатъчни, за да ти вгорчат вкуса в устата и да ти убият желанието да влизаш и пишеш там. На няколко пъти са повдигани тези въпроси, но абсолютно нищо не се променя. Просто само си разлайваме кучетата. Много стойностни колеги напуснаха форума и по тази, и по други причини, но на никого не му пука. Аз съм научил страшно много от синия форум, за което съм благодарен на всички колеги, които са ми помогнали. Също така и аз съм помагал, когато съм имал възможност, но огорчението от отношението на някои "велики" модератори остава. Тук никога не съм срещал отрицателно отношение с изключение на един, но то при него е плод на неизживяно детство. Беос /Тишо/ и другите модове са достатъчно толерантни, спокойни и винаги готови да помогнат, за което наистина трябва да им се благодари. Все още не съм решил да напусна синия форум, но влизам все по- рядко в него и почти спрях да пиша.
 4. Помощ Вектра Б

  Гарантирам ти, че първата Вектра не е произведена в края на 2001 година. Освен това задната броня е толкова увиснала, че не бих рискувал да я взема. Също така не знам да има изпълнение на Вектра Б "елеганс". На всичкото отгоре на предния капак има една огромна деруга. Тая Вектра я забрави. Втората Вектра също не ми грабва окото, но това, което ми хареса е, че е изпълнение СДХ и че цената й е ниска.
 5. неудобна седалка

  Браво, радвам се, че най- после си намерил правилната позиция и не си толкова краен по отношение на седалките на вектрата. Наистина не са от най- удобните седалки, но в сравнение с доста модели, особено по- новите, са в пъти по- удобни.
 6. неудобна седалка

  Абсурд е седалките на ефката да са по- удобни от на вектрата, освен ако не са рекаро. Ако имаш възможност вземи си рекаро от Вектра спорт- по- удобни ще са ти.
 7. Както написах и в другия форум- снимката на Automatic е невероятна. Удоволствие ми е да я гледам. % за да не съм офф- някоя и друга снимка на №9:
 8. Избор на Вектра Б 1,8; 16 V

  По няколко неща- например задължително седалките трябва да са рекаро и воланът да е с триъгълника. Освен това километражът е с жълти стелки и като цяло таблото се различава от "обикновените" такива, трябва да има по- ниско окачване и т.н.
 9. Централно закл. багажник

  А какъв е този двигател Х16ХЕ на Вектра Б?
 10. Astra F 1.6 mono 1992 caravan Помогнете

  Означава че няма записана грешка. Код 12 е за начало и край на диагностиката.
 11. Коя зафира да избера?

  Само като я видях какво представлява тая такума и ми се отщя да се кача на кола. Как няма да е два пъти по- евтина от зафирата- то това на нищо не прилича, а и както казва House MD евтина, щото си заслужава ниската цена.
 12. Разход на Астра F 1.6 моно

  Нормален разход на газ в София. Не се плаши- нищо страшно няма с колата ти. Каквото и да се прави градско колите горят много.
 13. Вектра Б X20XEV

  Давам ти инфо- колегата е много точен и ти го препоръчвам. http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=70425
×