Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

n1ke

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно n1ke

Previous Fields

 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Здравей колега, Лично аз карам 1.6 twinport (105 коня) на газ е, правих реглаж на клапаните на 130 000км.Не е чак толкова страшно, по книга мисля,че го дават 100-150 000 км.Сменяй по-често масло,недей да чакаш да стигнеш 10 000км и няма да имаш проблем.
 2. Aux-In на CD30 + Снимки

  Здравейте колеги, Искам да се похваля с моята придобивка на моето радио CD30 изкарах си AUX и съм много доволен (повече няма да записвам дискове ).Звукът е Stereo и е много добър(няма бръждене), ще приложа снимки, за да видите как се е получило. Ето от тука излиза кабела: Това е копче, с което да включите в режим Extern In: Това изписва на дисплея,когато е активиран режима: P.S Aко на някой му хареса, мога да му съдействам с човека, който ми го направи в София.
 3. Придърпване на газ

  Здравейте колеги, Имам един проблем с моят Опел Астра H 1.6 105 коня(twinport) Z16XEP ,колата е на газ(King е газовия инжекцион) минати километри на газ 50 000 км.Колата ми започна да придърпва между 1800-2200 оборота(това го прави само на газ) някой път и при самото потегляне от място когато е на газ ,на бензин няма никакво придърпване на тези обороти,колата си върви добре на бензин.Свещите са сменени преди 7000 км (NGK),филтрите за газ също са сменени преди 8000 км.Когато звъннях на газаджията ми,за да му обясня проблема,той ми каза,че това най-вероятно е електрически проблем,имало голяма вероятност да е от бобината някоя от лулите да е заминала да има нагар.Когато свалих бобината на външен вид всичко си беше както трябва. Някой дали е имал подобен проблем и как го е отстранил ? P.S Евентуално ако проблема е в бобината,защо да го прави само на газ,а не и на бензин. Благодаря предварително.
 4. Вихрови клапи-майстор

  Добър вечер колеги, Имам проблем с вихровите клапи на моята Астра H 1.6(105 коня)-много се чуват,тракат и колата не върви.Четох доста из форумите,но не можах да намеря тема,където да е казано при кой майстор да се отиде.Бихте ли ме посъветвали,къде мога да отида,за да се отстрани проблема-искам майстора да е читав(по възможност в София) P.S Извинявам се ако има подобна тема,но не намерих никъде. Благодаря предварително. Приятна вечер.
 5. Ел. уреди и ЦЗ не работят

  Здравейте. Същия проблем имам и аз със таблото.Някой ще каже ли как си отстрани проблема.Благодаря предварително.
 6. Астра Х 1.4 или 1.6

  Колеги здравейте Решил съм да си купувам Астра Х 1.4 или 1.6.Колата ще се кара на газ.Имам няколко въпроса. 1.Кой от двата двигателя бихте ми препоръчали? 2.Двата двигателя са с Екотек-харчат ли много масло,защото съм чел,че някои Екотеци харчат много масло.Казват,че новите Екотеци са ги оправели.Вярно ли е ? 3.Четох,че 1.6 е проблем мотор за газ,вярно ли е това?Как се държи мотор 1.4 на газ ? П.С-Нов съм във форума,извинявам се ако има подобна тема.Благодаря!
×