Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

aatri

Потребители
 • Мнения

  38
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

aatri last won the day on Януари 17 2019

aatri had the most liked content!

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно aatri

 • Ранг
  нов внос
 • Рожден ден 21.04.1962

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra H Z19DTH 150 кс Комби
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Плевен

Последни посетители

133 профилни разглеждания
 1. Астра х 1.9 проблем с мощността

  От тук трябваше да започнеш колега.Със сигурност клапите ти са се разместили.Има ремонтен комплект рейка.Моя съвет е да я монтираш и всичко ще се оправи,другия вариант е затапвне на клапите и третия вариант е нов всмукателен колектор и EGR клапан.При по упорито ровене из НЕТ-а и пазарлък можеш да формираш цена към 500 лева.По евтино е от дюзите.И Опела става като нов!
 2. Астра х 1.9 проблем с мощността

  А вихровите клапи как са?Виж рейката на вихровите клапи дали си е на мястото
 3. Астра х 1.9 проблем с мощността

  Ето и снимка на проблемния елемент
 4. Астра х 1.9 проблем с мощността

  Здравей колега свети ли ти чек-а проверявал ли си буксите на дюзите.Много коварен проблем страшно много грижи за нищо.Размърдай малко буксите на дюзите ако има промяна проблема е там.Пиши.
 5. Притриса при подаване на газ

  Здравей колега пиши какъв ти е двигателя
 6. Свети ми лампата на ESP и ABS постоянно

  Здравейте колеги,от няколко дена ми свети лампата на ESP и ABS.Предните ми главини са нови, за по сигурно свалих колелетата и проверих кабелите на датчиците всичко е наред.Дайте идеи какви действия да предприема.Колата е Astra H 1.9 CDTI 150 кс
 7. демпферен махових + съединител

  Здравей колега kvel4ev!Можеш ли да ми напишеш едно ЛС от къде си взел маховик и съединител. Благодаря!
 8. Закупуване на OP-COM

  Добре колега "питон" благодарим за полезните съвети но все пак имаш ли предложение какво да търсим Колега Prosperous94 оп-ком--а върши идеална работа.Показва ти много неща.Цените са доста разнообразни.Аз гледах софтуер +кабели от 60 до 120 лева на немски и английски. http://sklad66.com/cms/OP-COM.html Давайте предложения. http://www.programatoribg.com/opcom/
 9. Проблеми след смяна на термостат

  Слагай снимки колега.По лесно се сещаме.Виж рейката на всмукателния колектор.
 10. Проблеми след смяна на термостат

  "Забелязвам обаче че като изкарам тест менюто и колата не е на контакт,температурата на охладителната течност седи на 73 градуса" Винаги излиза 73 градуса когато не си на контакт!!!!!!Много внимателно провери всички букси мисля че проблема ти е там.
 11. Смяна на скоростен лост

  Тук става въпрос за 6 степенна скоростна кутия. Ето снимките но първо гледайте видеото колеги и не правете всичко което прави германчето Ето тук е набита топката дето германчето я усуква. А тук се вижда пластината която германчето реже така смело и безотговорно. Тук е най-важното място където трябва да се действа много деликатно. Трябва да се разчленят пластината от повдигача без да се чупят за да може после да се зглобят. това е горната част на повдигача и пластината Разглобени изглеждат така.Тези зъбчета които виждате държат двете части на повдигача за задна съединени. Трябва да успеете да вкарате от двете страни по една тънка отвертка(не набивайте много отвертките,около 2мм) така че зъбчетата да се разтворят и да изпуснат.Тогава ще можете да отделите горната от долната част на повдигача.Това обаче трябва да стане при натиснато положение за включване за задна.Натиснете бутончето за задна и го вържете с една свинска опашка за ръкохватката така че пружината да остане свита. Ако успеете да разчлените двете части на повдигача половината работа е свършена.Тогава вече може да направите като германчето.Стискате здраво топката и въртите докато се извади. Желая успех!!!!
 12. Смяна на скоростен лост

  Здравейте колеги! Мога да помогна за разглобяването на скоростния лост на Астра Н със 6 степенна скоростна кутия. Разполагам с богат снимков материал.При интерес пишете да доразвия темата. :beer:
 13. Колеги подарявам 0.8 литъра ново оригинално GM масло за скоростна кутия М32.Взех го да долея в моята кутия.Долях не повече от 200 мл. От Плевен съм.Тел. 0898 571627 и 0878 571626. :beer:
 14. Здравейте колеги!Има ли някъкво описание или снимки как се маха маншона на скоростния лост и ръчната.Ще бъда благодарен ако някой ме осветли по въпроса. :beer:
 15. Джанти и Гуми

  Свалени са от Опел Вектра.
×