Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

unac

Потребители
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно unac

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Meriva Z16XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Здравейте колеги. Електроусилвателя на меривата е скъп консуматив за колата и в даден момент всеки се сблъсква с този проблем. В ибей се намират на що годе достъпни цени. Някой от вас дали си е купувал от там? Заслужава ли си да се рециклира епс модула? Поздрави
 2. Интериорно осветление проблем

  Да, опитах, но не става. Копчето за фаровете на Мерива (поне при мен) не може да се издърпва а се натиска навътре, като това пали и гаси плафона на купето. Проблема е, че плафона не се изгася след като затворя вратата и запаля двигателя, а продължава да свети. Трябва да натисна копчето за фаровете за да изгасне плафона, сякаш плафона е на някакъв ръчен режим, незнам. Това не ми харесва особено.
 3. Интериорно осветление проблем

  Здравейте колеги, отскоро съм собственик на мерива и я намирам за чудесна кола, дано колегата няма нищо против. че ползвам темата му, но проблема ми е сходен. Плафона на осветлението в купето не иска да изгасне при влючен контакт, не гасне и при затворени врати в покой на колата. Налага се да ги гася от пуш бутона на осветлението при излизане от колата. Благодаря предварително на отзовалите се.
×