Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

rampage_zed

Потребители
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно rampage_zed

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra G Caravan
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Последни посетители

123 профилни разглеждания
 1. Покупка на Опел

  Привет, мойта астра комби е бензин и не знам колко мога да сам полезен, но ми се струва че ако А4 ти е малка... Моята е второто поколение астри (G) и принципино е по-голяма като размери от по-старата, но ми се струва по малка от а4-ката. Комбито може да има по-голям багажник, но в купето ще ви е даже още по-тясно. Защо не се ориентираш към Opel Zafira? Правена е на базата на астрата и прилича много на нея, но е по-голяма.
 2. Бих искал да попитам за цветния модел - прозрачен ли е около надписа или е черен, защото от снимката не личи много.
 3. Съвет за избора на Астра Г

  Здравейте, След близо една година закъснение пиша отново. Този път както казват американците съм "here to stay"! Още миналата година станах щастлив собственик на Opel Astra G Caravan 1.8 16v! Колата беше изключително запазена със доста екстри - CDX модификация. Много неща ми се струпаха тогава (не свързани с колата разбира се) и така и не намирах време да се похваля, пък после просто забравих :doh: Във връзка с това бих искал да благодаря на колегата "simbon4o" и наи-вече на колегата "beos" за добрите съвети. Аз също стигнах до заключението, че 1.8 е двигателя за мен и когато я видяхме в една столична автокъща (от обява в мобилето) и я капарирахме след само 20 мин оглед. А преди това гледахме с поняколко дни определени коли и така и не се стигаше до покупка - винаги имаше нещо съмнително. С две думи беше си любов от пръв поглед. Колега "beos" благодаря за пожеланието, явно е било от сърце защото се сбъдна. Иначе колата си я таркалям вече близо 8 месеца и да чукна на дърво не съм имал никакви проблеми и единственото ми оплакване е че си харчи стабилно (11 в града където я карам главно). Ще пусна тема с повече инфо за колата ако някой се интересува. И да дам малко инфо по темата за тези които още избират автомобил: Обслужването ми струваше около 350 лева а годишния данък за този двигател около 110 (Благоевград) Питайте ако нещо друго ви интересува.
 4. Съвет за избора на Астра Г

  Здравейте, Видях че има подобна тема, но момчето пита за дизел, пък аз искам да ви попитам кой според вас е най-добрия бензинов двигател за Астра Г комби? Мисля да си взимам такава, има ги вече страшно много, но се колебая с какъв двигател да е. Не искам да слагам газ. За 1.4 16в чувам че бил слаб за купето, 1.6 16в бил дефектен и харчел масло, пък 1.8 16в харчел много и с по-висок данък. Абе въобще всеки съвет който може да дадете за бензинова астра Г комби е добре дошъл. Ако някой от вас продава такава?
×