Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

svetlozarbg

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от svetlozarbg

  1. Здравейте отвирих си километраж-а уж да слагам лед светлини, ама така и не успях да ги направя тия светлини, пък и развалих километраж-а. Сега свети, но стрелките не работят - нито едната. Та най-вероятно го прецаках и сега трябва да си купя нов. Въпраса ми е от къде да намеря същия? Колата е Astra g 2003 1.7 CDTI. Открих номер на километраж-а - 24451492TG.
  2. Аудио система

    Здравейте имам няколко въпроса за аудиото: Колата е Астра 2003 с фабрично радио искам да си сложа цд плейър, но май няма да работи с контролерите на волана? Как може да се направи, че да работят? С ченджър ще стане ли? Искам да си взема и субуфер и нови колонки... може ли да ми предложите нещо хубаво за около 400-450 лева. Плейър, субуфер и всичко което ще ми трябва, не съм запознат с тези неща. Мерси!
  3. Първо добър ден. Имам някакъв проблем с колата: Astra G 1.7 CDTI 2003 80HP Купих я преди около 4 седмици и сега ми светна въпросната лампа на таблото ... Сканирах я с OBD устройство и ми показа следната грешка: P0487 - Exhaust Gas Recirculation Throttle Position Control Circuit Имате ли някаква идея какво е това? От какво се е получило?
×