Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Стаевски

Потребители
 • Мнения

  270
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

Стаевски last won the day on Февруари 22

Стаевски had the most liked content!

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно Стаевски

 • Ранг
  ръждясъл

Previous Fields

 • Автомобил
  ZAFIRA A Y20DTH
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Profile Information

 • От
  Свищов

Последни посетители

223 профилни разглеждания
 1. Ел стъкла

  Здрасти и от мен. Нали не мислиш, че си решил проблема само като си сложил друг предпазител? Туй за да гори, има нещо друго. Ако е изгорял при вдигане-спускане на прозорец или друго действие, да предположим, че е прекъснал заради товара...... ама без да си пипал нищо да прекъсне.. Мирише на окъсяване някъде. Дано не съм прав! Поздрави!
 2. проблем с дистанционното на ключа

  И на такива, дето питат и после никаква информация за това какво е станало......много им се "радваме"
 3. Дросел

  Да беше качил и снимки Радвам се че си се оправил. За много години!!!
 4. Дросел

  Туй чел ли си го?
 5. Дросел

  Датчик за температура към ЕКУ - то. Само при студен двигател ли го прави? Дросела какво общо има? Със стъпково моторче ли си за празните обороти?
 6. Залагалка за агр

  Не е за ел! В грешка си! Това съм го направил на моята и работи.
 7. светлини уреди.....

  Малко ще е зор да ги намаляш от копчето.
 8. Залагалка за агр

  С реле и диод :-) и малко кабели
 9. Залагалка за агр

  ЕГР-а вакуумен ли е или електрически? Маркуче или кабелче имаш до него? Ако е вакуумен става лесно, ако е електрически - лесно за някой друг, не за мен :-)
 10. Слабо парно на Зафира А

  Запекъл клапан на вход на радиаторчето / купето/ или неработещо ключе при врътката топло-студено. Или незакачено кабелче за управление на самия клапан. Двигателя с нормална температура ли е?
 11. Подмяна комфорт модул

  Колега, ти на кое казваш комфорт модул?
 12. Подали са напрежение на изхода на модула за към вратите, багажника и резервоара. Шофьорската се отключва и без акумулатор /ток/ механично с ключа.
 13. Слабо парно на Зафира А

  Между радиаторчето в купето и коша има клапан на някои модели. Като е затворен - няма циркулация през радиаторчето, но се получава байпас на маркучите. Затова са топли и двата. Ако има клапанче, то понякога запецва и остава затворено / на байпас/. Управлява се от изключвателче на врътката за топло-студено.
 14. Слабо парно на Зафира А

  Щом духа хладно а имаш "добра" температура на двигателя, значи нямаш циркулация на антифриз през радиаторчето или въздуха дето го обдухва не минава всичкия през радиаторчето. Може клапата за студено-топло да не затваря добре и да пропъска през байпаса на радиатора. Демек ти вкарва и малко студен въздух. + по-малка циркулация на антифриз при ниски обороти, което е по-ниска температура на радиаторчето.....ето ти ниска температура при духалките. Може да не ти пропуска добре клапанчето /АКО имаш такова/, дето е на входа-изхода на радиаторчето. Там където са прословутите "О" пръстени. И пак да нямаш добра циркулация през радиаторчето. Маркучите ще са горещи, но радиаторчето - не. Това клапанче действа като байпас на радиаторчето за през лятото. Управлява се от ключе дето е при врътката топло-студено. Разбира се това е ако имаш въпросния клапан при бинокъла. Като махнеш кората под жабката имаш две кабелчета усукани дето отиват напред към бинокъла. Те са за клапана... Може и водната помпа да е с превъртяла или износена перка и да не прави добро налягане.....но това ти го казвам просто като насока. Малко ме съмнява. Не знам дали ти помагам ама поне някакви насоки дадох. И още нещо. При пуснат вентилатор на макс като въртиш врътката топло-студено трябва да усещаш как хлопва клапата. Звука също се променя малко. Пробвай да напипаш тръбичките на радиаторчето дали изстиват когато ти падне температурата....Там при въпросния бинокъл...
 15. Слабо парно на Зафира А

  Никакъв термостат. Провери си жилата на врътката топло-студено. Махаш кората под жабката и ти се открива гледка с жилата... Възможно е да ти е спекло клапанчето при бинокъла и да не прави добра циркулация. Термостата не играе при парното. Парното ти е на малкия кръг. Щом колата загрява както трябва - не е от термостата.
×