Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

GSi16v

Потребители
 • Мнения

  83
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно GSi16v

 • Ранг
  nürburgring edition
 • Рожден ден 4.12.1989

Previous Fields

 • Автомобил
  Astra F GSi 16VT, Astra F GSi V6
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  boronqmaskype

Profile Information

 • Пол
  Мъж
 • От
  Sofia, Bulgaria
 1. Климатик на Астра Ф GSi16v

  Та след доста мислене реших да се захвана с тази работа, та именно климатизиране на хе-то ми ... След една камара спънки и непридвидени ослужнения вече механичната част е изпълнена и даже духна студено Обаче сега следва проблема с инсталацията - как да стане максимално близко до оригинала, защото на 2 места питах и се оказва доста трудно да се гради инсталация от нулата. Съществува ли вариянт от оригинална инсталация да се разплете и извади само часта, която ми трябва на мене ? :16V:
 2. Купувайте си коли само от автокъщи!

  Това е супер идеята, но не виждам как ще стане. Лично аз ще огледам всички Вектри Б, защото 90% от обявите за вектри преди фейслифта са написани 98, 99 год.!!!
 3. Купувайте си коли само от автокъщи!

  Колега, това че си попаднал на спрял тип, не прави всички останали такива... Че докарват понякога страшни оферти автокъщите - така е, но 90% правят абсолютно същото като в този случай, само че с коли "НОВ ВНОС" ... Разбирам те, но "Купувайте си коли само от автокъщи!" e малко несериозно.
 4. Колега незнам защо това те очудва, в Русе на най-най-най-официалното място където можеш да минеш преглед, точно до КАТ, абсолютно никога не искат документ от данъчното, масово се минават коли които не са регистрирани или с неплатени данъци. Има как, просто шофьорите им смятат че са по висок левел когато фаровете светят в небето.. Според мен това е поредната тема която ще остане само с коментарите по форумите, нито някой ще ги забрани, нито ще се вкара TUV, ама поне някой от управляващите да слезе малко на земята и да види 50% от кенефите по улиците които са пред разпадане и пак да помисли дали проблемите идват от ксеноните...
 5. Не разбирам какъв е проблема със ксенона на рефлекторен фар? Защо си мислите, че всички ксенони на рефлекторен фар заслепяват? Аз съм с би-ксенон на стоковите фарове на астрата и мога да ви гарантирам, че на къси не заслепявам абсолютно никого. Всичко е до това какъв е ксенона. Слагайте си ксенони made in china по 60лв. от пазара и ще заслепяват ако щеш и на Х6. Всичко е до това какъв е ксенона и как е регулиран. Често пътувам извън града - абсолютно никой не ми е святкал че го заслепявам. Рефлекторното стъкло по никакъв начин не прави светлината заслепяваща, дори има коли които излизат с лупа и рефлекторно стъкло фабрично (за справка първите S класи).. Аз съм за да се въведе нещо за тия ксенони защото наистина е досадно и всеки 2-ри е с ксенони от лъки бой които каквото и да ги правиш си заслепяват. Да се забранят е доста глупаво, но нещо като TUV-a в Германия ще дойде добре дошло, въпреки че не виждам как ще стане тук..
 6. Да съживя малко темичката. :b010:
 7. Хайде да си ги покажем

  :blink: :blink: Старата астра ... снимката е от миналата зима !
 8. Предложение за клубна среща

  И аз ще намина !
 9. Рано пиле рано пее :)

  Пхахах пък аз съм заринат под една камара лекций .... че тая сесия мнооо на зле тръгна
 10. Неделя 24.01.2010

  :idiot: :idiot: :idiot: Да поотмине сесията .... а може и някоя хижичка да замислим - близо, еФтино и за някой фатално :drinking:
 11. Неделя 24.01.2010

  .... хахахах след още 2345324523452345 срещи може и да освоя изкуството Джаги
 12. Неделя 24.01.2010

  Аз ще намина
×