Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

headoff

Потребители
 • Мнения

  5
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно headoff

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vivaro L2H1
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. фабрична аларма на Vivaro

  Чел съм ги тези книжки в сайта на опел но за съжаление те са за по-новите модификации. Моя е от 2005 г. И не мога да се ориентирам.. може би трябва да отида до официален сервиз на опел за да разбера какво имам в колата ама там вероятно за подобен преглед ще искат "майка си и баща си" ) ако някой може да помогне ще е най-добре
 2. Подаване на ток за запалване

  Ами не знам... аз поне книжка за моя модел не съм чел до сега.. тези книжки в сайта на опел са за по-новите модификации. Моя е от 2005 г.
 3. Колеги, карам опел виваро 1.9 дизел. Акумулатора му се намира под шофьорската седалка.. обаче ми казаха че трябва да има изваден плюс някъде под предния капак за да може да се подава ток за запалване ако падне акумулатора.. Някой има ли идея къде е този плюс?
 4. Колеги, някой може ли да помогне? Не мога да разбера дали Виварото ми има заводска аларма.. имате ли идея как да го проверя? Имам дед лок.. имам и една червена лампичка която мига на таблото когато колата е загасена.. Ако имам аларма е деактивирана и ми се ще да намеря начин да я активирам (ако я имам разбира се)
 5. Колеги, карам Опел Виваро 1.9 с фабрична навигация (аудио система и борд компютър) на Сименс NCDR 2011. Като натисна копчето на БК се появява меню с няколко опции (instructions, units, date/time и contrast) ако натисна бутона на конзолата menu и го задържа за няколко секунди при повторно натискане ми когато съм в подменюто на БК ми излизат някакви цифри в три колони: в първата са цифри от сорта 0002/1 а на последния ред имам OFF в средната са проценти от сорта 100% на другия ред 43% и на следващия 34% и на последния 41 но без проценти а в последната на първия ред имам D6.32H и някакви други цифри на другите редове някой може ли да помогне как да разшифровам информацията и как да си ползвам компютъра предварително благодаря
×