Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

crazzzy

Потребители
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно crazzzy

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra Y17DT
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Колега едната ми кола е астра автоматик, маслото задължително се сменя на определени километри, при мен са 60 000, аз го правих в оторизиран сервиз Джемини 4 (ако не е спам), смениха го с машина, която го вкарва под налягане при работеща кола, докато старото изтича, смяната беше на 100%, много съм доволен, количеството масло при мен беше 9 л. и ми струваше 160 лв.
 2. Дали има начин на астра Г да стане?
 3. Моля за помощ Astra Y17DT

  Мисля, че със смяната на датчик от работещ двигател си реших проблема, за сега всичко е ок
 4. Хайде да си ги покажем

  Малко на зелено и не само...
 5. Моля за помощ Astra Y17DT

  Смених датчика с такъв от работещ двигател, два дни вече няма проблеми, чека не свети и не забива, надявам се да съм си решил проблема
 6. Моля за помощ Astra Y17DT

  Никой ли не се сблъсквал с този проблем ? Ако взема отново датчик колянов вал, но не нов, а от морга, в смисъл оригинален от работеща кола, дали би било по-добре?
 7. Моля за помощ Astra Y17DT

  Колеги здравейте, съжалявам, че пиша в този раздел, но в друг не ми дава, може би защото съм нов, ако модераторите преценят да я преместят. Та да дойдем на въпроса Отскоро съм собственик на Астра G Y17DT isuzu , след като я купих ми светна чека, направих диагностика, която показа грешка в датчик колянов вал, смених го с нов, но с него пак ми светна чека и то постоянно, на диагностиката показва същата грешка, върнах стария, при него свети на моменти, но проблема е, че ми се наложи дълъг път с колата и при поддържане на скорост около 110 км. колата няколко пъти за момент заби муцуна все едно се дави и изпуши гъст бял дим, чека веднага светва , това за няколко секунди и после пак чека гасне и колата се оправя и така 6-7 пъти за разстояние от десетина километра, започнах да карам по-бързо около 130-140 км. , чека свети гасне и така, когато си поиска, но при по-високата скорост поне не забиваше муцуна и не изпушваше, та въпроса ми е дали някой се е сблъсквал с този проблем и ако да как го е решил, давайте идеи.
 8. Колеги здравейте, карам Астра Г Y17DT от скоро и Астра Ф X16SZR от година и половина, Ф-та (хечбек) идеална градска кола, слабичка е и при по-голяма скорост се замисля при изпреварване, разход около 10,5 газ градско. За Г-то съм с много добри впечатления, за малкото си коне върви много прилично, за изпреварване въобще не се замисля, като се има предвид, че е и комби, разход градско около 5,5 , като се има предвид, че я карам спокойно, и двете палят от раз и не пушат, поздрави.
×