Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

frank_lucas

Потребители
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно frank_lucas

Previous Fields

 • Автомобил
  opel zafira B
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681
 1. Опел Зафира Б

  Здравейте, от няколко месеца колата придърпва при подаване на съвсем леко газ. Преди месец премахнах DPF, но все си придърпва. Също така пуши при много газ. Моля помагайте, защото е много неприятно :(
 2. централно заключване на Зафира Б

  Не не е CAN. Интерфейсна аларма, българско производство.
 3. централно заключване на Зафира Б

  Алармата не е фабрична.Вързана е към бутона на задната врата.И когато тя се отключи деактивира алармата.Ако може да ми кажете къде се намира майката на централното ще съм ви много благодарен.
 4. централно заключване на Зафира Б

  Алармата ми е вързана към бутона на едната врата и когато се отключат всичките врати се изключва и алармата.
 5. Здравейте колеги.Много голяма болка ми е централното заключване.Въпросът ми е дали има някакви настройки?А проблемът е, че като отключа ръчно с ключа се отключва само шофьорската врата, а когато я отворя се отключват и останалите врати, което е много притеснително.Та питам аз дали може да се направи така, че да не отключват и останалите врати?
 6. проблем с гърнетата на Зафира Б

  Да много е възможно.Даде ми по-голям разход и вдигна оборотите(всичко сочи към това).Притеснен съм само за гърнетата, че бяха много горещи, но явно си е нормално.Все пак ако някой има други предположения .. да каже.Благодаря ви много
 7. проблем с гърнетата на Зафира Б

  Пукането не ме притеснява много.Повече ме притеснява температурата на гърнетата.Мисля, че беше ненормално висока.А между другото Зафирата е дизел.Дали не съм случил на кофти нафта?
 8. проблем с гърнетата на Зафира Б

  Здравейте колеги. Онзи ден, след не много каране на колата, като слязох и гърнетата пукаха много и бяха адски горещи. Ако някой има идея за какво става въпрос моля да сподели. Най-много ме интересува ако са се запалили вътре от какво може да е.
×