Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Nedqlkov

Потребители
 • Мнения

  54
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Nedqlkov

 • Ранг
  избила ръжда

Profile Information

 • От
  София
 1. ХХАхахаха . Как няма да е с газов инжекцион Я му погледнете кутията на въздушния филтър тва е трещало и гърмяло сигурно н брой пъти. Познаите дали е предпочел да купи поредния дебитомер или да сложи инжекцион, само и само акълията да не смени свещи кабели и някой да му я настрой поне малко по-читаво. Да не говорим за градинския маркуч от филтъра до дросела и на фена . Инъче капака найстина зглежда мн добре, но това с шунтирането на маслените пари ме притеснява.
 2. Колега ти луд ли си ??????? (с най-добри чувства ) . Тея дето са ти казали тая цена им кажи да се ****. Сложих газова, чисто ново всичко, преди една година на цена за БРЦ 460 лв всичко е ново с гаранция с ламбда контрол и имулатор дюзи, никакви лампи по таблото не светят ключа автоматичен и всичко си е както трябва. Ако искаш ми пиши лс. ще ти дам телефона на момчето което ми слага моята уредба в Попово се намира (160 км от Варна). Просто е много добър и ми е приятел. Вече 10 000км съм минал една година от както я карам на газ, никакви проблеми с разход под 8 на дълго. П.С. Моята кола е също калибра с NE -мотор
 3. Нормална цена правиш си ги на ново нови капсуловки заварки на аргон и така става.
 4. Сега да ви кажа малко за въпросния майстор. НИКОГА ама НИКОГА не ходете при него. Отначало му имах доверия и след като изпусна първото зареждане, аз пак при него, щото го испусна от друго място (да речем че е нямало как да разбере). След като оправих и 2-рата тъба, сам си я оправих , че въпросния ми искаще 60-80 лв, а аз я направих за 20. Отивам да го пълним февруари месец, питах го да и сложим азот за 1-2 месеца до лятото да си покаже има ли течове или не, но той такива работи не правил, бил специалист и нз си кво си. Хоп пълнене с промивка (като за приятел) 120лв и кво се оказва отивам оня ден пак никой няма. Тоя път компресор е хубаво ама да ти е*а майката аз казах ли ти да го тестваш твойта вяра. Та колкото и да се прави имам наблюдения над работата му, мърляч е , не бих си оставил колата при него а цените не ги коментираме убииственни са, но преди се надявах , че си разбира от работата.
 5. 80лв зад уннс се има стенд БЯГАЙТЕ ОТ НЕГО . Стенда е задължителен тъй като преди пълнене е задължително да се направи вакумиране на системата, в противен случай вдига едни неземни налягания и сам се сещай какво става ;) . Толкова мн съм препатил с тоя климатик, че вече съм малък професор ан тая тема :д
 6. 08.03 Omv Бъкстон

  КАСАП ко говорят колегите, че си нямал мощност? :dontknow: . Тая недяля ако съм свободен ще взема да дойда да се подкрепяме с тебе.
 7. Динамо-Колко вида са чеките...

  Според мен тя е дала фира а не да я смени като консуматив. При презареждане само тя е виновна.
 8. Динамо-Колко вида са чеките...

  Първо сменяй крушката и тогава мери кво става.Вероятно диодна плочка. Крушката затваря веригата и ако тя е изгоряла се сещай сам. КРУШКАТА веднага бегай да смениш, замери на акумулатора на обороти, вероятно презарейда 15++V вече е презареждане. Диодна плочка и си ти човека.
 9. Динамо-Колко вида са чеките...

  Преди да го свалиш замерваш дали въобще зарежда, според мен не . Така че с ремонт който е не повече от 60-70 лв трябва да тръгне. а за статора да даде фира не става лесно, за него не се притеснявай, че аз май те наплаших. Моето презареждаше и аз я изрязах и след това спря съвсем да зарежда. Много е важно да не ти е изгоряла крушката за акумулатора на таблото, ако е сменяй задължително преди ремонта.
 10. Динамо-Колко вида са чеките...

  Диодна плочка ~40 лв. и едни четки (нямам идея колко струват) и за около 60 лв трябва да се получи хубаво. По морги и из форумите има много за около 70-80лв но не се знае до кога ще изкара. Отремонтирай си го и просто си замери статора. А и все пак не си споменял проблема . Защо искаш да сменяш четки?
 11. Динамо-Колко вида са чеките...

  Незнам точно, но мойта още докато я купя на 200км здаде багажа и се оказа , че и статора е дал фира. Така че го замерете и него. А за четките не се коси, винаги можеш да ги пилнеш и да влязат.
 12. Еййй мн хубаво изглежда. Ама тоя маркуч горе в дясно на снимката дето го има на дизеловия капак къде отива, че оригин мойта убавица няма там маркуч
 13. Ей тази букса най-дясно от къде идва дали от снопа кабели от който и буксите за стъклата или идва от централната конзола покрай скоростния лост
 14. В тоя големия пластмасов куплунк като си седнал на шофьорската седалка най в дясно има една букса с 5 кабел4ета на който се вързва копчето. А куплунка се защипва женско с мъжко с една метална пластина. При нас проблема е че нямаме женското на инсталацията.
×