Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

embaka

Потребители
 • Мнения

  58
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

embaka last won the day on Май 2 2018

embaka had the most liked content!

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно embaka

 • Ранг
  избила ръжда

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra G X14XE
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male

Последни посетители

237 профилни разглеждания
 1. Оригиналната бубина е Delphi. Стуваше 203лв преди 2-3 години, когато я подменях. Придърпване, прихълцване, няма обороти. Подобна е ситуацията на спукан маркуч вътре в резервоара на помпата. Тук обаче при рязко натискане на педала на газта рязко падат оборотите, направо ще загасне и после постепенно се увеличават. Ако не си сменял горивния филтър, може да го смениш.
 2. Бензинова помпа

  Аз си купих 1м маркуч за 8лв. Цетката беше в перфектно състояние. Колата вече няма никакви проблеми. Работи страхотно.
 3. Бензинова помпа

  Здравейте, колеги, проблема често на бензиновите помпи е този макуч.
 4. Проблем с паленето

  Помпа
 5. Въпроси относно астра G

  Здравей, Отделянето на съединителя по-горе е признак, че съединителя е износен. Въпреки това дори напълно да е свършил съединителя отлепя най-горе. С времето се свиква. Като се сменя съединител трябва да се смени и лагера към него, за да нямаш проблеми в бъдеще. За маслояда има един модел и той е 1.6 16V ecotec. Другите нямат този проблем, ако двигателя е ок. Лопането идва от биалетки. Има за по 10лв китайски и за 19лв европейски и по-скъпи метални ама не помня цената. Специално при мен съм чупил стабилизираща щанга предна, става бестабилна колата, тресе повече волана. Здравата ходова част на астрата не лопа и трака, волана е стегнат.
 6. проблем с двигателя x16szr

  Това е блок бобина според мен. При мен беше същия проблем на моменти работи добре, на моменти не като спъната, прекъсва, ужас е
 7. Проблем с хидравликата на Astra G ?

  Здравей, Това е нещо съвсем нормално. Имаме две астри с ел. Хидралика. Когато работи на място и завъртиш волана се чува леко виене и се менят оборотите, след което се нормализират. Това е при включване на какъвто й да е ел консуматор.
 8. Здравейте, Интересува ме кабелите при създаване на ел. инсталацията къде трябва да се вържат, директно на стповете или има букса за връзване и ако има букса къде трябва да е.
 9. Здравейте, купувам ляво огледало за астра г, без значение механично или ел.
 10. Теглич за комби

  Здравейте, Искам да попитам има ли значение какъв трябва да е теглича за астра г комби 1999г и става ли от астра 1992 да се постави такъв или трябва да е точно за модела.
 11. Той младежа е закарал колата в сервиз. Неговата електроника била добре, но имала други проблеми помпата. Интересно защо предишните майстори са сменили електронният блок?!?! Благодаря все пак за отговорите
 12. Здравейте, едно приятелче ми се обади с проблем във Вектрата си, както карал и изведнъж колата изгаснала и не можал да запали повече. Закачали са я на компютър и въобще не засичало ГНП. ГНП-то миналата година е имало проблем с електронния блок и са го сменили с друг втора ръка. Не знам точно какъв е бил проблема, но не са го отремонтирали, а са го сменили с друг . Та въпроса ми е възможно ли е от този електронен блок отново да се е прецакала помпата и ако да може ли да се ремонтира в домашни условия с поялник и части. Ако не е от елетронният блок, каква може да бъде евентуално причината за това.
 13. блок бобина, около 200лв е нова с лулите.
 14. Проблем с хидравликата на колата.

  Да, помпата не е на ремък. Електрическа е и се влияе много от подаваното напрежение. Ако то е по-високо или по-ниско от необходимото хидравликата не работи. За това питам да не би проблема да е в алтернатора нещо.
 15. Проблем с хидравликата на колата.

  Преди да се счупи стойката на алтернатора помпата си бачкаше, има масло в нея. След счупването на стойката и подмяната й вече не работи хидравликата.
×