Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

bestway

Потребители
 • Мнения

  6
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно bestway

Previous Fields

 • Автомобил
  vectra x18xe
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 1. Вихрови клапи signum

  Пробвай на ръка да раздвижиш лоста на клапите. Иначе ако са блокирани напълно или откачени - ремонтен комплект и смяна. В интернет има много клипове с тези клапи и как се сваля колектор.
 2. x18xe тресе предницата

  Мерси за отговора. Понеже гледам че си от Бургас. Джантите и гумите са правени от Мартин- след Кат. Но при смяната и на летните гуми с лята джанта и на зимните гуми които също са нови с друга джанта проблема е същия. Тресе на 100 км.ч. При това че,всичко е сменяно по предницата с нови части. Минала е стенд и на задница и прдница, стенд за амортисьори също. Единствено впечатление прави че при смяна на вътрешни карета търсенето понамля една идея.
 3. x18xe тресе предницата

  Сменени са четирите джнти и четирите гуми с нови. И при старите джанти и гуми и при новите е едно и също.
 4. x18xe тресе предницата

  Колата е с ръчна скоростна кутия. Сменени са гуми и джанти, вътрешни карета и всичко по предницата и задницата е стегнато, без хлопания и здраво. Минат е стенд на предна и задна ходова част. При каране няма никакви проблеми с нищо освен че точно при 100 км. Ч почва да тресе като на криви гуми и джанти и на 110 отминва. От 110 нагоре не тресе никъде. Дисковете също са сменени. Колата ме е имала удари.
 5. След справка в програма за авточасти се оказва че не са еднакви. Полуос ите са с еднаква дължина но всичко друго е различно.
 6. Интересувам се ако някой има информация дали стават полуоските и каретата от вектра б 1.6 16v на 18 х18хе? Дължина на полуоските, шлици, Брой зъби на абс? Някакви други разлики?
×