Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Corsa_Plovdiv

Потребители
 • Мнения

  43
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Corsa_Plovdiv

 • Ранг
  нов внос

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Corsa C14NZ
 • Защита от ботове / Protection from bots
  681

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Сопот
 1. Смяна на гърнета Корса Б

  Здравейте. Средното и задното гърне на Корсата вече им е дошло време за смяна, но се чудя дали са същите като на Корса с 2/3 врати, моята е с 4/5. Дали са същите, като размери? Благодаря.
 2. Външни дръжки Corsa B

  Благодаря колега, все пак ако някой има друго мнение нека сподели. :icon_rolleyes:
 3. Външни дръжки Corsa B

  Аз мислех да взема металните основи, които трябват и да монтирам моите патрони, дали ще стане?
 4. Външни дръжки Corsa B

  Разликата в патроните ли е или в металната основа на патрона?
 5. Външни дръжки Corsa B

  Здравейте. Реших да подменя старите външни дръжки на Корсата,с такива от новия тип. Взех ги отново от Корса, само че по-нова от моята, обаче при монтажа изникна един проблем - патрона за заключване и отключване не иска да легне в новата дръжка, така както стои в старата. Стои около 1-2 см по назад от предназначеното място и се образува доста грозна фуга между пластмасата и патрона. Аз ли не правя нещо като хората, нещо трябва да се доработи или няма да я бъде работата. Ако знаете дайте идея защо не става работата или как да стане. Благодаря.
 6. Проблем със светлините на таблото

  Централната конзола(врътките за топло-студено, степените на парното и т.н) са ви изгорели крушчиците, ето в линка по-долу е обяснено как става смяната им.Сваляте старите и си купувате същите като тях. http://www.opelclub-bg.net/forum/index.php...=1700&st=40 2-ри пост
 7. Офф-топик Vol.2

  Нивото на спирачната течност
 8. Случилото се с колата ти е изключително неприятно. Това е само и единствено типично за нашия прост и завислив народ.Личи си с колко голяма злоба е правено..Отчасти знам какво ти е(не питай как си намерих колата пред блока посред бял ден...) и много съжалявам за колата ти.Въобще оставили са нещо здраво?Добре,че имаш автокаско иначе още по-лошо.
 9. Opel Corsa B - Combo - Tigra A http://dox.bg/files/dw?a=792122b4cf :drive:
 10. Като стана въпрос за ръководства, ако искате мога да кача това:
 11. Имам двигател исузо,който е много икономичен,пъргав,по мое мнение по-тих от немския дизел.За мен избора е исузо-то :th_up:
 12. Галерия с АРТ снимки на форумските коли

  За мен това е най-добрия хедър,седи супер,колата ти е уникална
 13. Съвети за цена за следните ремонти

  Имам същата Корса, същата година. Свещите си смени абсолютно сам - просто си купи подходящи, в магазина ще ти ги кажат по каталог. Спирачната помпа, можеш да спестиш и от нея/както ти написах на ЛС - имам оригинална и абсолютно редовна/, нея също можеш да смениш, ако все пак имаш някои познания за обезвъздушаване и т.н. За бендикса - по-сложно е: трябва да се сваля стартера и тогава да се ремонтира. Не, че е невъзможно и от теб, ама пак трябва да знаеш някои работи. Успех!
 14. Въпрос за желязо под задната броня ?!?

  Да колега, има такова желязо и мисля, че ако не е имало нужда от него практичните германци едва ли щяха да го сложат. Ето така изглежда: Имам такова, ако ти потрябва.
×