Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

boiski

Потребители
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно boiski

 • Рожден ден 10.01.1980

Previous Fields

 • Автомобил
  Audi 80
 • Защита от ботове / Protection from bots
  2012

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  Бургас
 1. Съвет за избора на Астра Г

  Много благодаря за конкретния отговор. Живот и здраве, когато купя колата ще почерпя на клубната среща.
 2. Стабилна ли е Vectra B ?

  А какво бихте казали за Astra G по този въпрос. Или по-точно комби аз такава смятам да си купувам.
 3. Напълно си прав, аз по навик си говоря за обикновенно газово. Както и да е............. П.П Весели празници, и спорна нова година.
 4. Аз както казах и малко по-горе съм доста любознателен и по този въпрос съм разпитвал. Казаха мия че според сезона съотношението между Пропан/и/Бутан е различно и това оказва влиание в пробега. Това неточно съотношение може и да е понякога грешка. Но аз си мисля, че е напълно нормално да изминеш по малко километри защото докато загрее изпарителя има доста по-голям процент на не дообработени газове. Също както сам каза от студовете по трудно се поддържа постоянна работна температура на двигателя. И то от тук малко - от там малко и разликата е на лице. А и зимата едва ли има някой които да се похвали с по-голяма икономия за разлика от лятото. Само да кажа, че на ЕКО газта им е лукойлска а другите горива са внос. Така, че ако не ми е отступката от 5ст. на литър с карта SDI общо взето ми е все тая от каде ще заредя.
 5. Две години карах предната ми кола с газово BRC монтирано в италия. И аз всеки път си я цедях гаста до капка и на бензин отивах да заредя ГАЗ - предимно на ЕКО и абсолютно винаги от 48л бутилка събираше 46л винаги на всички ГАЗстанции. Това за което се говори в темата мисля че се дължи на налягането с което ви зареждат колата. Колкото по бавно зарежда толкова по добре, на часовничето да показва около 10 (там на колонката) иначе буха много възгух с газта и колонката отчита повече от реално зареденото. Това се случва най често след като камиона разтовари газта. Всичко това ми е казано от хора които зареждат колкото по бавно по добре.
 6. Съвет за избора на Астра Г

  Само да попитам 101 к.с малкия данък ли е или голям. И по точно как се формират тези данаци. За Бургас е моята чуденка? ако някой има кола 99/01г 101к.с да каже колко плаща. Зная, че данъка е един път в годината но въпреки това много ме боли да давам трипъти повече пари за една и съща кола. При положение, че тези 100 коня ме устройват. Идеята е да не е под 90.
 7. Съвет за избора на Астра Г

  Здрасти, към края на януари ще предприема покупка на Astra "G'' комби. Двигателя на снимката ли е 1.6 моно инж. Понеже ако не я намеря с газово ще и слагам а таака едно необикновенно газово и да започва да ми служи. Явно на тази картинка е свалена кората(капака) но всепак по нещо на пръв поглед мога ли да различа 1.4 от 1.6 и 1.6 моно от 1.6 i Просто като погледна под капака никакви разлики не откривам. Ако някой си пойграе да сложи 3 4 снимки ще е в помощ за всички
×