Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

nolimit

Потребители
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно nolimit

 • Ранг
  бъдещ фен

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Astra G X16SZR
 • Защита от ботове / Protection from bots
  2012
 1. Задна дясна врата не се отваря

  При мен беше от бравата, в нея има микроключе и контактите му нагарят. Принципно може да се ремонтира, но на бравата се разпробиваше един нит за да се отвори, после се разпоява и запоява ново микроключе, абе не е за всеки. Вземи си брава втора употреба. А не се отваря като вдигнеш палчето на вратата, защото е бравата е сдала багажа когато е била двойно заключена. Като натиснеш централното да заключи и след това още веднъж, се заключва така, че и овътре не може да се отключи, по точно ако ти счупят прозореца да не могат от плачето да отключат вратата и да влязат в колата. Може да опиташ това двойно заключване и после да отключиш, току виж се отвори.
 2. Аномалия с хидравликата

  При мен хидравликата отказваше в движение. Оказа се регулаторът на напрежение. Напрежението скачаше за каратко над 15 волта и тогава хидравликата блокира. При теб може при запалване да е високо и като форсираш да се нормализира.
 3. https://drive.google.com/file/d/0BziceuP_4h...3pIMS1SRkU/view
 4. Проблем с предварение на искрата

  Аз имах едно ''яко чукане'', което беше от скъсана гарнитура на главата между 3-ти и 4-ти цилиндър.
 5. Намерих някакви, но не съм сигурен дали стават за основите с пръскалка като твоята. http://www.ebay.co.uk/itm/2X-Vauxhall-Hold...Q8AAOSwAuZX37M- 2 броя за около 15 лв от Англия, на една от снимките има и размерите. http://www.ebay.co.uk/itm/1Pcs-Rubber-Roof...c4AAOSwZVhWRa~~ 1 брой за около 2,50 лв от Китай, не пише да е за Астра, но на картинката ми изглежда същото като английските.
 6. Здравейте, накой знае ли размерите на пробката за обезвъздушаване на заден спирачен апарат Bosch. Колата е 1.6 моно, комби 1998. Развива се с ключе 8, но каква е резбата и дължината на пробката?
 7. Перка охлаждане Астра Г X14XE

  Като си застанал пред колата, долу в дясно на вентилатора е буксата от която се захранва. Зад нея има резистор, отбелязан на снимката. Той се състои от една намотка и термо предпазител. До колкото знам (но не съм сигурен), през термо-предпазителя минава ниската степен, а през намотката високата. Ако е така може би тази намотка се е скъсала. Самият резистор се държи на едо болтче еврейска звезда, може и отдолу да се развие, на крик и задължително стойка или друга подпора. Тясно е и може да е ръждясял болта, но ако стане може само да провериш спиралата здрава ли е. При мен се заобли болтчето и не можах от там, и изкарвах нагоре целия вентилатор както е на снимката, с леки поражения на ламелите на радиатора.
 8. Ръчна спирачка

  Опъвай и отпускай ръчната, а някой да гледа отдолу дали се движи жилото. Ако не, сигурно ти е блокирал механизма за ръчната, който е в спирачния апарат. При мен беше така, сваля се спирачния апарат, слага се на менгеме, маха се едно уплътнение, пръска се с ВД 40 или друг подобен спрей и се раздвижва непрекъснато, става бавно, но това е начина ако проблема е такъв.
 9. Ръчна спирачка

  Опъвай и отпускай ръчната, а някой да гледа отдолу дали се движи жилото. Ако не, сигурно ти е блокирал мехсанизьма за ръчната, който е в спирачни
 10. И на мен не ми светеха и четох за този датчик, днес реших да го видя, гледам буксата извадена, вкарах я и светнаха Там някъде се намира, ако си със същата скорсна кутия.
 11. Проблем: теч на антифриз в купето

  Вземи фенерче и виж до педала на газта тази връзка, на мен ми беше кристализирал антифриз по нея, пипни мокро ли е там. Хвани и този метален шплент да видиш дали не е хлабав. Ако от там тече и се мърда, като времнно решение може да го издърпаш, и да го изкривиш да стане като банан (дъга), но не много, и да го вкараш с изпъкналото на дъгата към теб, така ще стегне по добре, но както казах може би е временно.
×