Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

petya

Потребители
 • Мнения

  40
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от petya

 1. Здравейте, Извинявам се ако темата не е в правилния раздел, но този ми се стори най-подходящ. Реших да се разделя с корсата и смятам да я дам за скрап, но не знам точно какъв е реда. Трябва ли аз да си махна номерата и с тях и талоните да отида да я отпиша от КАТ и след това да я вземат или първо да викна фирма. която да я вземе и те да махнат номерата и да дадат някакъв документ, че е предадена за скрап и с него и номерата да отида в КАТ? Общо взето това е въпроса ми - какъв е реда при предаването на кола за скрап?
 2. Проблем с акумулатора

  Здравейте, Проблемът е, че плюса на акумулатора опира в капака на колата и дава накъсо. Днес два пъти се случи и акумулатора си заминава. Както и да се размества все си опира. Въпросът е какво мога да сложа там за да не опира?
 3. Проблем с акумулатора

  Точно така направих - сложих гума върху акумулатора.
 4. Проблем с чистачките

  Работят нормално, но когато ги спра не се връщат в изходна позиция а застават както си искат на стъклото и трябва 10 пъти да ги пускам и спирам докато ги нацеля да спрат в долната част на стъклото, за да не ми пречат. Дали може да се оправи това в домашни условия и как? Мерси предварително.
 5. Здравейте, Какви трябва да купя, какъв размер? Лесно ли се сменят? На старите нищо не пише.
 6. Фаровете не светят

  Крушките не са изгорели, вчера работеха нормално, днес не светят нито късите нито дългите само габаритите работят. Къде се търси проблема след като не са изгорели крушките?
 7. Фаровете не светят

  Благодаря. ///sokol1 пак беше прав, от буксата беше.
 8. Фаровете не светят

  Нормални са си, но нали ми сменяха радиатора на парното и майстора сваля таблото и там около тоя ключ не знам дали е пипал и да е прецакал нещо. Някъде другаде може ли да се търси проблем? А за да се стигне до буксата само тоя ключ ли се маха?
 9. Фаровете не светят

  В такъв случай се сменя самия ключ или буксата, нали? За да се стигне до тази букса само ключа за фаровете ли трябва да се махне?
 10. Проблем с чистачките

  Да си довърша и тази тема след 100 години При мен проблема беше в релето. Смениха го(30лв. общо) и сега всичко е ОК.
 11. Волан

  Волана ми е доста изтъркан затова реших да си взема друг и по-точно ето този: http://prodavalnik.com/volan-opel-korsa-i32056577 Мисля, че е от корса '94г., чудя се дали ще стане на моята? Поне на външен вид моя волан е абсолютно същия.
 12. Волан

  Как ще е запазен, погледни пак снимките. Особено последната. Много е гаден. Толкова е олющена кожата, че направо лепне волана, а после ми лепнат и ръцете.
 13. Волан

  Ето снимки на моя волан. http://www.album.bg/petya_t/albums/206491/
 14. Волан

  Мерси. Този http://prodavalnik.com/volan-ot-opel-korsa...rsa-b-i10436801 го бях видяла, но също не знаех дали ще стане на моята кола...иначе не съм взела още. Края на месеца ще си взема, че тогава има $
 15. Волан

  Няма еърбег. А по-принцип лесно ли се сменя, защото мисля да го дам на приятел да ми го смени?
 16. Ключа заяжда

  Проблема е следния - ключа се върти трудно и заяжда. Като завъртя за контакт и запалване и заяжда и не иска да се завърти.Спира на I и не се завърта. Даже някой път трябва да го върна в изходно положение и да пробвам пак. Също така като извадя ключа понякога патрона си остава натиснат все едно ключа е вътре. До скоро баща ми го пръскаше с някакъв спрей, но вече и той не помага. Та въпросите - в патрона ли е проблема или другаде? Какви са цените и ако някой знае телефон на ключар в София?
 17. Ключа заяжда

  Да си довърша темата след 6 месеца, но по-добре късно отколкото никога Ходих при Олег, пренаредиха ми патрона срещу 30лв, но се оказа, че заключването на волана е счупено и въобще надробено на парчета. Не можаха да го махнат, защото отидох 30 мин. преди края на работното им време. Днес ходих до един ключар до нас в Лозенец, защото Младост 4 ми е доста далече и махнаха изцяло заключването на волана срещу 36лв. Сега всичко е ОК.
 18. Колата гасне

  Здравейте, на корсата се получи следния проблем: В петък тръгнах за провинцията. Беше следобед и естествено на излизане от София имаше километрично задръстване. Постоях в него и по едно време, когато колоната от коли тръгна напред аз също тръгнах с корсата напред и в този момент при тръгването всички лампи на таблото светнаха( за маслото, за двигателя - всичките) и колата загасна. После не искаше да запали, избутаха ме настрани, отворих капака и като поседя малко така и запали. След 500 метра изгасна за 2ри път по същия начин. Отново не искаше да запали и отново ме избутаха извън пътя. Този път проверихме антифриза - беше под нивото, което трябва да бъде и доляхме вода, след което колата запали. След още 500 метра изгасна за 3ти път и този път вече нямаше палене. Оставих я отстрани на пътя и тръгнах с друга кола. Корсата стоя на пътя 2 дни, днес отидох да я прибера - запали без никакъв проблем и се прибрах от Горни Богров до София с нея. Изобщо не е гаснала и си работи нормално сякаш нищо не се беше случило. Та въпроса ми е какъв може да е проблема?
 19. Колата гасне

  sokol1 добър си Сега я закарах в сервиза и на диагностиката показа датчик колянов вал.
 20. Ключа заяжда

  Мерси. Ще се обадя.
 21. Спадат ми гумите

  Спадат и четирите, но предните повече. За 10 дни предните спадат от 2.1 на 1.4 а задните спадат от 2.1 на 1.9 Предполагам не е от джантите, защото не вярвам и четирите да са се изкривили едновременно освен това щеше да е сериозно изкривяване( видимо с просто око). Предполагам(иска ми се ) да не е и пробиване, защото мисля че щяха да спадат по-бързо. Като не я карам колата пак спадат, но мисля че в движение спадат по-бързо. Около 12ти ще ходя на гумаджия, но засега си мисля, че може да са иглички или вентили. Вие какво ще кажете? P.S Знам, че във форумите гуми не се помпат, но мненията не са излишни.
 22. Спадат ми гумите

  Да кажа какво стана по въпроса с гумите, който беше от доста отдавна. Като смених зимните с летните гумаджията, при който си ходя смени и винтилите и всичко е ок.
 23. А гумаджията, при който ходя вика: Първата жена, на която багажника й не е пълен с боклуци
 24. Ох да,вярно, че е от тази врътка;сега слязох да видя. Много съм зле Иначе досега не знаех за какво е. Благодаря.
×