Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

alina_si

Потребители
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно alina_si

 • Рожден ден 4.06.1981

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Vectra J96
 • Защита от ботове / Protection from bots
  2012

Contact Methods

 • AIM
  alina_si1

Profile Information

 • Пол
  Female
 • От
  София
 1. Окачване Клати/Тресе ужасно

  Здравейте, виждам че темата е стара, но не ми се иска да пускам нова. От два дни много тресе предницата. Имам Опел Вектра, рейката е сменена лятото, дисковете са нови, гумите са нови, джантите са изправени, правиха баланс. Пътувахме извънградко след това, нищо ѝ нямаше. От два дни много тресе предницата. В момента нямаме възможност да я караме на ремонт. Идеи какво може да е? Дали е опасно да се кара така?
 2. Въвеждане на код за фабрично аудио

  Благодаря, но не виждам изображение, виждам само следния текст: "Намалено 75% Прикрепено изображение 400 x 170 (14.85K)"
 3. Въвеждане на код за фабрично аудио

  Благодаря. А къде да ги търсим тези бушони. Ясно е че ще се отваря предния капак. (Може ли снимка?) Може ли да се разбере по някакъв начин, дали работи този бушон или ...? Идеята, че в момента нямаме пари за ремонт или нещо друго, та ако можем сами с ваша помощ да се справим, ще е най-добре. Благодаря!
 4. Въвеждане на код за фабрично аудио

  Благодаря, не се сещам някой да има мултицет, но ще поразпитам. А ако някой друг бушон не работи, има ли проблем? В смисъл радиото не е толкова важно, но за колата може да и е важен някой бушон. Аз нищичко не разбирам, и книжка нямам. Мъжът ми я кара колата, но за първи път имаме кола, така че сме още боси в това отношение.
 5. Въвеждане на код за фабрично аудио

  Не, изобщо не светва нищо по радиото. Иначе това за въвеждане на кода, го четох, но не става нищо. Според мен изобщо не стига ток до радиото. Къде е този предпазител?
 6. Въвеждане на код за фабрично аудио

  Натискам и чакам ли чакам, нищо не избипква.
 7. Въвеждане на код за фабрично аудио

  Здравейте, от скоро имаме Opel Vectra J96. Когато са махали акумулатора, радиото и компютъра след това не работят. Четох за кода, който трябва да се въведе, намерих го, но когато натисна бутона AS, то изобщо не се включва, дисплея на компютъра си свети, но радиото не светва изобщо, нищо не се променя на дисплея, не ни дава да се въведе никъде код. Някакви идеи, как да постъпя?
×