Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Petkoff

Потребители
 • Мнения

  7
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Petkoff

Previous Fields

 • Автомобил
  Opel Zafira B Z16XEP
 • Защита от ботове / Protection from bots
  2012

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Пол
  Male
 • От
  София
 1. Здравейте, Бих искал да попитам какъв е начина за чистене да дадена грешка? В приложението е описано как да ги намираме, има ли начин какда се чистят? Или си трябва външен софт за тази работа ?
 2. Бордови компютър на Zafira B 1,8

  Благодаря за инфото. Имаш ли представа това препрограмиране колко е като сума и къде го правят ?
 3. Бордови компютър на Zafira B 1,8

  Здравейте, Днес гледах една Зафира Б 1,8 2009 година, като цяло ми хареса, но забелязах малък проблем с бордовия компютър. Когато натисна копчето BC на досплея излиза само таймер , който засича времето на пътуване. Не се показват BC1 и BC2, които показват среден разход на гориво и тн. Докато я карах не се показваше на досплея моментния разход и разстоянието, което може да се измине. Продавача обясни, че това е въпрос на настройка и трябвало да се види в книжката как става. Погледнах в една инструкция, но такова нещо не можах да намеря. Дали тази настройка не се прави като се закачи за диагностика или има някакъв проблем ? Моля за мнение и съвет! Предарително благодаря!
 4. Айтос - Провадия

  Благодаря ви за информацията. Ще пробвам през Ришкия проход.
 5. Айтос - Провадия

  Здравейте Колеги, Бух искал да попидатм дали някой знае какво е състоянието на пътя между Айтос и Провадия? В добро състояние ли е или е осеян с дупки? Пътувам няколко пъти в годината от София за Добрич и обратно, но след като завършъха АМ Тракия мисля да сменя мрашрута. От АМ Тракия през Айтос Провадия мисля дасе прехвърля на АМ Хемус. Това ми е доста добър маршрут, но ако пътя между Айтос и Провадия е в добро състояние. Много ще съм благодарен ако някой, който наскоро е минавал от там да изкаже мнение. Благодаря Ви предварително!
 6. ABS и ESP

  По пронцип винаги преди път проверявам гумите. Но преди две години спуках едната гума и тябваше да я сменя. Взех си пак със същата шарка ама другите са видимо по изтъркани. Ама това незнам дали може да окаже влияние и то след две години... :dontknow:
 7. ABS и ESP

  Здравейте, Карам Зафира Б. От скоро имам следния проблем - докато карам (най вече по магистрала ) първо започва да се чува някакво леко тракане. Това продължава известно време и след това ми светват лампите на ABS и ESP. Когато натисна рязко спирачка изгасват. И така всеки път когато пътувам някъде. Някои има ли представа от какво може да е това ??
×